Scudo Sports

Sigma BC 8.12 hakkında

@Ceyhun Özkan az önce kontrol ettim, ayarlara girsen bile hiçbir şekilde max hızı kurtaramıyorsun. Orta tuş hepsini sıfırlıyor. Kısacası her turda o tur için yaptığın max hızı gösteriyor sadece

Scudo
@magsudhajiyev Aynen, ben de fark ettim detaylı kurcalayınca, ama yapacak bir şey yok :) Şuan memnunum kendisinden, maksimum hızı da aklımda tutarım artık :D
Not:Bu arada almayı düşünenlere bir bilgi daha vereyim. Scan(yani verileri otomatik tarama) özelliği bu modelde yok, 5.12 de varmış.

verileri otomatik tarama özelliği ne işe yarıyor hocam ? @Ceyhun Özkan

@war3z Sürüş esnasında Scan modunu açarsanız, sürekli ortadaki tuşa basmakla uğraşmazsınız.1-2'şer saniye ara ile kendisi değiştiriyor.

bu modelde anlık hızı ve yapılan km göstermesi için devamlı orta tuşa mı basmak gerekiyor ben mi yanlış anladım? @Ceyhun Özkan

@war3z Evet yanlış anlamışsınız, devamlı basmanıza gerek yok.Anlık hızınız sürekli 1.satırda güncelleniyor, orta tuşa 1'er kere basarak modlar arasında dolaşabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: war3z
Arkadaşlar bu sigma 9.16 tavsiye eder misiniz decathlonda satılan. Kablolu almayı düşüniyorum. Kablosuzlarda sorun oluyor diyor genelde herkes.

Geri