Scudo Sports

Sigma 8.12 Ats Km saati (kablosuz) Acil Yardım....

Scudo
@Berksan

Benim de bu sigmalar ile sorunum hep şu lastiklerinde oldu . 2 kez sigma aldım kablosuz model ikisinde de ilk günden maşaya takılan sensörün lastiği koptu . :)

@Kubilay Tuney

ne tesadüf bende takmaya çalışırken büyük olan lastiği kopardım. Ne yapacağım diye düşünürken telefon kablosunun beyaz plastiğini kullandım(dış yüzeyini) :D

• Beğen
Tepkiler: kubilay tüney
:) :) Plastik kelepçe ile tutturulabilir .. Ben her iki üründe de plastik kelepçe ile montaj yaptım , çok da sağlam dayanıklı oluyor :)

Bizden hariç bu tarz problem yaşayanlara yardımcı olsun işte :)

8.12ATS için konuşuyorum yeni tasarımda sensörün üzerinde plastik kelepçe ile takılacak herhangi bir delik vs. yok . Eski nesil (1009sts modeli mesela) sigmalarda sensör üzerinde delik vardı . Ben kendimce orayı deldim , uğraştım vs tutturdum . Yada musluk conta lastikleri var onlarda aynı işlevi görür :)

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@Berksan

benim sorum bu: Peki sadece hizi mi göstermiyor yoksa hicbir seymi görünmüyor???
Senin cevabin bu: Hiçbir şey çalışmıyor murat bey.

Sende hicbirsey dedigin icin, ben de öyle bir öneri de bulundum.

@murat cömez

benim vurgu hatam, kusura bakmayın murat bey :)

sigma çok büyük bir marka ve kesinlikle her zaman ürünün arkasında duruyorlar. 2 defa bc 12.12 aldım 2 sinde de peş peşe sorun çıktı ancak değişimde hiç bir zaman sorun yaşamadım. biraz da şans işi malum elektronik. bu akşamlık biraz canının sıkılmıştır ürünü hevesle alıyosunuz vs ama bunla kalır merak etmeyin,telafisi kolay ki siz zaten çözmüşsünüz

@edin

aynen edin bey, tam olarak 7 - 8 saattir çalıştırmakla meşgulum :) ne kadar terledim anlatamam :D

Sabah kargo ile yenisi geldi.

Aynı şekilde montajı yaptım ve çalıştı.

Bir önceki üründe ya mıknatısta yada sensörde sorun vardı arkadaşlar.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: kubilay tüney
merhaba bu ürünün ATS serisi yeni seriymiş galiba kablosuz bağlantı sorunları giderilmiş internette satılan 2 farklı model var
bilginiz varmı birde hala kullanıyormusunuz? 4 sene olmuş konu hortlamış :) @Berksan

düz model : (link)

ATS : (link)

Geri