Scudo Sports

sigma 2006 wiles sorunu yardım

berknafiz

Üye
Tepki
24
sigma 2006 km saatimde nabız göstergesi ve tüm fonksiyonları çalışıyor ancak hız göstergesi çalışmıyor bunun sebebi ve çözümü nerdir acaba ?

Scudo
valla benımde 1009 vardı senınkı daha ust modeldır ve kablosuzdur sanırım ama.janta taktıgım mıknatısla masadakı alıcı arasındakı mesafeden dolayı gostermıyordu hız bendede ayarladım duzeldı.

kablosuz ama öyle bir sorun değil maşadaki aparat gidondaki gösterge ile bağlanmıyor sanırım

bencede arkasında 2 tane ufak alıcı olması lazım iyi oturmasına dikkat et :)

Pili zayıflamıştır. gidondaki ana saati sök maşaya yakın bir yerde tut tekerleği kaldırıp o şekilde dene. eğer pil akımı azaldıysa gönderim mesafesi düşer.

pilleri yeni değiştirdim malesef hala çalışmıyor öncelerde bazen çalışıp bazen çalışmıyordu sonra tamamen çalışmadı

Hey Allahım bu cihaz beni de deli edecek. Bende de nabız çalışmıyor. :000002158
Aynı makineden bende de var. Aynı sorunu ben de yaşadım. Verici üzerindeki minik düğmeye basında ışık yanıyor mu? Yanmıyorsa muhtemelen vericinin içerisinde pil ile temas eden ayak zarar görmüştür. Bu işten iyi anlayan bir elektronikçi bulursan o ayağı lehim tabancası ile tamir ettir ve ayağın pile temas etmesini sağlat. Sonra tekrar dene istersen.

• Beğen
Tepkiler: berknafiz
evet dediğiniz gibi o üzerindeki ışık artık yanmıyor pilin yatağındaki metal parça devre üzerindeki metal yüzeyle temas etmiyor olabilir onu lehimleyim bakalım çalışacakmı :)

Ben tamir ettirdim, şimdi tekrar bozuldu. Sonra sağolsun forumdan bir kardeşim kadanslı bir cihazı neredeyse hediye etti bana. Şimdi onu kullanıyorum ama aklım hala Sigma'da. Biraz daha çabalayacağım düzelmesi için, düzelmezse de çekiçle kıracağım makineyi. Yetti artık.
Sen yine de tamir sonucunu olumlu ya da olumsuz sonucu mutlaka bildir kardeşim.

Şu anda benimki de arızalı. Yani minik düğmeye basınca benimkinin de ışığı yanmıyor. Yani göndersem bile benimki de işini görmez.

Geri