Scudo Sports

Sigma 1606L incelemesi

arkadaşım lastiğin üzerinde 20-622 700*20C yazıyor.bunun kılavuzdaki değeri nedir acaba.

Scudo
arkadaşlar bende bu sigmanın kablolu modelini almayı düşünüyorum
bu kablolu modelede kadans sensoru takılırmı bu özelliği desteklermi
veya kablolu olan ve kadans özelliğine sahip başka cihaz önerebilirmisiniz
teşekkürler..

selam arkadaşlar, bu model için 2 farklı teker çapı ayarlması denilmiş. Benim teker 27" jant kolay bulunmuyo :( teker çaplarının ne olduğunu bilen var mı ?

geçen hafta "Sigma Sport BC-1606L DTS Wireless with Cadence" setini ebay den kargo dahil $43 a satın aldım. aslında pek araştırmadan aldım ve sonra bu konuyu gördüm.

Bende de 906 modeli var. 2 sorunum var aldığımdan beri ki 2 aylık falan; 1.si lastik dönmeye başladıktan 3 saniye sonra devreye giriyor, 2.si de zaman zaman algılama sorunu yaşıyor mıknatısı sanırım. Nedense çalışmıyor kilometresi.

Siz bu sorunları yaşadınız mı, yaşıyor musunuz?

@Emrah TEZER

sadece kadans setini mi aldınız bu fiyata ?

@Selim Siliğ

Tekerdeki mıknatıs, sensörden en az iki defa geçmedikçe hız hesaplayamaz ;) O yüzden 3 sn'lik beklemesi çok normal.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@bisikletcanavari

Sigmaların hepsi mi böyle merak ediyorum. Blackburn'ler anında gösteriyor hızı mesela.

biz bc 506 ile idare ediyoz :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@ismail doğa gümüş

Merhaba,
En sağlıklı ölçüm düz bir zeminde tekerleğe siboptan sibopa tam bir tur attırman ve mesafeyi ölçmen olacaktır.benim 28 jant için Sigma kitapçığı 2155 gösteriyor fakat benim üstteki şekilde yaptığım ölçümde 2170 çıktı (ki bu doğru ölçüm,çünkü tam 3 km. lik bir mesafeyi hem bisiklet,hem de arabamla ölçtüm,neredeyse metresine kadar tam çıktı.)

1606L wireless kullanıyorum. Benim sorunum şu şekilde.
bisikleti park ediyorum ve bir süre sonra 1606 standby a geçiyor (bunun süresini ayarlama şansım yok mu acaba ? ) ekranda
BC1606 DTS
saat:dakika
yazıyor..
sonra işimi halledip pedalı çevirmeye başlıyorum. halen 1606 stanbyda :(
eğer park anında yada padellarken herangi bir düğmeye basarsam çalışmaya başlıyor herşey.
şundan eminim. sürüş anında standby da iken arka planda çalışmıyor alet.
bu soruınu yaşayan varmı acaba ?

abi birde blackberry nin var nabzı filanda ölçüyor ne kadar yaptığını yaptığın max hızı da gösteriyor hoş birşey

Arkadaşlar sigmanın km saatleri ne kadar kilometre katettiğimizi gösteriyor mu ? Demoları biraz inceledim ama kaç kilometre yol gittiğimizi gösteren bir seçenek göremedim ?

Arkadaşlar sigmanın km saatleri ne kadar kilometre katettiğimizi gösteriyor mu ? Demoları biraz inceledim ama kaç kilometre yol gittiğimizi gösteren bir seçenek göremedim ?
Zaten asıl temel amaçlardan biri bu. Sigma saatleri incelersen, hangilerinin ne gibi özellikleri olduğunu görebilirsin.

Sigma'nın en düşük modeli olan BC 506'da;
-Hız
-Günlük Alınan Yol
-Günlük Seyir Süresi
-Saat
-Toplam Alınan Yol
özelliklerini barındırıyor.

BC 906 da buna ek olarak, ortalama hız, max. hız gibi özellikler barındırıyor.

Teşekkürler. Distance kısmında kaç kilometre gidildiğini gösteriyormuş biraz yavaş arttığı için ben süre tarzı birşey sandım o kısmı ama gidilen yolu gösteriyormuş.

Merhaba arkadaşlar bende km. saati aldım ve taktım.Ancak kaliteli bir şey bulamadım ancak internet üzerinden almam gerekiyordu fazla beklemeyim deyip aldım birtane çin işi ssat ancak satten midir bilmiyorum montajdanda olacağını pek sanmıyorum problem şu alet mesele25km hız gösterirken birden 5 km hıza geçiyor 30km den 15 km ye geçiyor veya 14km den 3km vs. uzar uzar gider yani yüksek rakamdan birden düşüyor hızım sabit ama değerler aynı olmuyor sizce nedenlşeri ne olabilir ilk aklıma gelen dandik olması 2. aklıma gelen mıknatısında sorun olması sizce sorun nedir. cevap pls. yeni alsam yine sorun yapar diye çekiniyorum

gökhan merhaba,

genelde problemler pilden kaynaklanıyor. sıfır km. bir pil ile denedin mi ?
aldığın saat kablosuz mu ? mıknatıs-verici mesafe ayarına dikkat ettin mi ?
teşekkürler..

@Gökhan avcı

• Beğen
Tepkiler: Gökhan avcı
Geri