Scudo Sports

Sigma 1606L incelemesi

pfff ne sinirlik yahu ! o kadar para o kadar kalite :(
bendeki 1606L DTS bu olan parcanin siyah lastik koptu :( 2 saat sonra !

http://i45.servimg.com/u/f45/11/75/87/30/sigma115.jpg

nasil edecez ? butun bisikletcileri aradim yok o siyah lastik...
simdi bu adam nasil tutturmus... merrak ettim ... yapistirmis mi ? saglikli olur mu ? veya devam mi lastik kullanmiya ?

Scudo
Bende kendim takarken korktum ya koparsa filan die ama bir sorunla karşılaşmadım.başka bir lastik bulup onunla deneyebilirsin ama ne kadar sağlam olur o ayrı birşey.

Adını tam olarak bilemiyorum fakat plastik kelepçeler var. Genellikle nalburlarda elektrikçilerde büyük marketlerde bulabilirsiniz. Kelepçelemeden önce bisiklete dayanan yumuşak kısmını çift taraflı bant ile amortisöre monte edilen kısımda tutturup sağlamlaştırabilirsiniz.

@Murat1978

bunu diyorsun :

http://www.auxel.ma/portal/images/auxel/p31_KSS.jpg

evet amma nasil takacaz kii ?
sadece lastik icin yapilmis bu parca !

parca sigma bu :

http://i45.servimg.com/u/f45/11/75/87/30/sigma116.jpg

@Murat1978

o lastiklerin adı oring diye geçer göz kararı birkaç farklı boy al birisi mutlaka uyar rulman,keçe falan satan yerlerde bulursun.
ben hep söyledim yinede söylüyorum sigma kablosuz km saat yapmasın çünki beceremiyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat1978
@Tech. Türk

lehimlersin yıllarca sorunsuz çalışır.ama kablosuz sigmalar(özellikle sigmalar)mehter marşı gibi iki ileri bir geri çalışıyor.

Peki 1606 ve 1106 arasında ne gibi bir fark var? Bariz olarak 1606 yı seçmemiz için?

@WayLord

gece surusu icin isigi onemsemiyorsaniz 1106 alabilirsiniz.

Bu arada bir ekleme de ben yapayım.Başlıkta bahsedilen km saatinden bende kullanıyorum.Menüleri ve ergonomosi oldukça güzel.Şimdiye kadar hiç bir olumsuz özelliğini göremedim. Ayrıca unutkanlığımdan km saatini formamın arka cebinde unutmam sonucu km saatin çamaşır makinasında yıkandı ve cidden bir gram su geçirmedi .Bilginize ;)

Arka aydınlatması ve kadans eklentisi. Bu dediğim kadans eklentisi 1606L için geçerli.

@WayLord

arkadaşlar bende sigma sports un bc 600 model km saati var pili zayıfken km gösteriodu şimdi altta dıst diye bi yazı çıktı düzeltemiyorum bi yardımcı olursanız (özellikle pro arkadaşlar)please

arkadaşlar bu aleti almayı düşünüyorum. aklıma takılan bir soru sormak istiyorum.

bu aletde değerler otomatik olarak değişiyor mu? yani, 5 yada 3 sn saati gösterip, sonra gidilen mesafeyi, sonra ortalama hızı, vb.

yoksa bu değerleri görmek için tuşlara bamamızmı gerekiyor?

@ernesta

sigma 506 da bile bahsettiğiniz özellik var ama emin olmak için (link)
"demo" başlığı altında deneyerek görebilirsiniz belki

arkadaşlar bu km saatini bugün aldım, fakar ışık özellliği hakkında bir problemim var. Şudur ki ; set ve mode 1 tuşlarına aynı anda basınca light off konumunda ise alet sorunsuz çalışıyor fakat diğer durumda her tuşa bastığpınızda 2 3 saniyelik görüntü kaybolması oluyor ve ışık yanmıyor. bu sorun pilden kaynajklı olabilir mi?

Pilini değiştirmeniz gerekiyor. İlk aldığımda bende aynı sorunla karşılaştım sorun sadece pilin zayıf olması.

@Mahmut Canberk Ünsal

Geri