Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sigma 16.12 STS için Kadans Sensörü

Furkan BOZKUR

Aktif Üye
Tepki
43
Merhaba Arkadaşlar..
Yaklaşık 4 ay önce Decathlon'da Sigma 16.12 Sts modelini aldım. Kadans Sensörü dahil değildi ama opsiyonel olduğu yazıyordu ve artık bir Kadans sensörü de almak istiyorum..

Şimdi gelelim sorumuza
Ben Sigma 16.12 sts Km saatim için ek olarak Kadans sensörünü nerede bulabilirim ? Nette aramama rağmen ben bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Scudo
O başlığa göz gezdirdim ama yaz ayında yazıldığı için son cevaplar yinede bi sorup öğrenmek istedim..

Oraya mail yoluyla bir sorsam iyi olacak.

bende deactlondan 16 12 satın aldım sonrasında araştırmalarım sayesinde türkiye içerisinde bulamadım.
(link) alacağınız ürünün tam modeli bu.
en ucuz e-bayde var.
(link)
bende bu adamdan aldım o 1 sold benim :)

bu kadans sensörü ne işe yarar arkadaşlar bende de sigma 16.12 var da

@Yavuz SOYLU

Acaba Sıkıntı çıkar mı uyum konusunda e-bay'dan alsak ? Sigma'nın sitesinden almak daha sağlıklı olmaz mı 2 dolar oynuyor aralarında.

@eren konu

Kadans demek çevirdiğin pedal sayısıdır yani senin sürüş ritmindir. Kadans Sensörüde bunu ölçer ve Antrenmanlarda çok gerekli oluyor.

bilmem :) ben e-baydan yana kullandım şansımı daha halen gelmedi gelse daha iyi yorum yapabilirdim :)

şuan tam 46 gün.. :( parayı geri istedim Bakalım ne olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
@Yavuz SOYLU

Umarım bi şekilde halledilir yaa. bunu duyduktan sonra Şimdi gelde sipariş ver verebiliyorsan :D

vallahi şans yapacak bişi yok.

@Furkan BOZKUR
selamlar ;
paramı geri aldım.. Türkiye sınırları içerinde bulursanız banada haber ederseniz sevinirim.

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    42,8 KB · Okunma: 23
@Yavuz SOYLU

Aslı Bisiklete sordum bir süre girmeyecekmiş stoklara ama bulursam haber ederim..

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Yunus Emree

Ne kadar güvenilir acaba biliyormusun ? Hiç ürün sipariş etmişmiydiniz bu siteden ?

Bike-components'nın güvenilirliği tartışılmaz Almanya'dan ürünün elinize geçmesi 10-14 gün sürer.

Aklınızda bulunsuz kargo ücreti 15 euro.

öyle olursa 100 liraya gelmiş oluyor ürün ben burda 86 liraya bulmuştum :)

Vay arkadaş bu kadans sensörünü aramış ama mantıklı bir yerden bulamamıştım. Bike-components sitesinden dün çamurluk siparişi verdim. Hiç aklıma gelmedi kadans sensörü. Şİmdi kadans sensörü için sipariş versem 15 euro daha gidecek kargo için :/

@AykutÇ.
Eksikleri bi yere not almak lazım önce alışveriş yapmadan önce yurtdışından :D

Geri