E emreden Forum Demirbaşı Kayıt 7 Aralık 2006 Mesaj 503 Tepki 277 Şehir Sabancı Üni - İstanbul Bisiklet Corratec 15 Mayıs 2010 #1 bisikletim çalınınca, saatin yuvası da gitti, saat kaldı bende çok seviyordum bu saati. yenisini almaya param yok. yuvasını uygun fiyata bulabileceğim bi yer, ya da saati bozulup da yuvası elinde kaldı diye bana satacak (ya da verecek) birisi var mı? teşekkürler.
bisikletim çalınınca, saatin yuvası da gitti, saat kaldı bende çok seviyordum bu saati. yenisini almaya param yok. yuvasını uygun fiyata bulabileceğim bi yer, ya da saati bozulup da yuvası elinde kaldı diye bana satacak (ya da verecek) birisi var mı? teşekkürler.
E emreden Forum Demirbaşı Kayıt 7 Aralık 2006 Mesaj 503 Tepki 277 Şehir Sabancı Üni - İstanbul Bisiklet Corratec 18 Mayıs 2010 #2 @bisikletcanavari ilginiz için teşekkür ederim, ama gerek kalmadı. forumdan "uğur yılmaz" adlı kullanıcı sağolsun yolladı bi tane. bugün elime ulaştı ve sorunsuz çalışıyor. saatime tekrar kavuştum çok mutluyum
@bisikletcanavari ilginiz için teşekkür ederim, ama gerek kalmadı. forumdan "uğur yılmaz" adlı kullanıcı sağolsun yolladı bi tane. bugün elime ulaştı ve sorunsuz çalışıyor. saatime tekrar kavuştum çok mutluyum