Scudo Sports

sıfır yeni takılan lastik

@Zekeriya Çab ben Tubular kullanıyorum ve bir daha cylinder Lastik kullanacağımı hiç zannetmiyorum. Yuvarlanma direnci ve gidişi sırtımda ek Lastik taşımaya ikna etti beni :)

Pro 4 kullandım. O yüzden 3 hakkında pek yorum yapamacagim

• Beğen
Tepkiler: Zekeriya Çab
Scudo
@Yavuz S. Tubular lastik patlarsa yolda nasıl değiştirilir ayrıca patlarsa lastik çöp mü oluyor?

@Ertan M. Tam olarak konumda şu mesajda açıklamalarım mevcut
Focus Izalco Pro / Dura-Ace / FSA
Lastik değişimi de cylinder lastiği gire daha kısa sürede tamamlanıyor. Bence gayet kolay.
Çok fazla bir yarık yoksa her türlü kurtuluyor. Özel slime benzeri bir sıvısı var. Genelde çoğu patlak lari kapatıyor.

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
@Ertan M. Tubular kullanana kadar latex iç lastik ile 200 300tpi bir dış latik kıllansaydın muhtemelen okadar zahmete girmezdin. Birileri jant hazırlayıp patlayıncada koşarak gelip değiştirmediği sürece tubular fantezidir. Bazı fanteziler acı olur.:confused:eek:_O

• Beğen
Tepkiler: pilot
@Zekeriya Çab Düşüncenize saygılıyım. Lakin daha acı kısmını yaşamdım. :) Elimde Hep ekstra yedek tutuyorum. Ne olur ne olmaz...

@Zekeriya Çab bilgiler cok iyi bilmiordum
Bunuj yaninda az once ayni guzergahda surus yaptim gucumun sonuna kadar pedala yuklendim ancak eminim gitmiyo ort 27 de kaldi.eski lastigimle bu kadar guc uygulasam 30 km yi gecerdim eve geldigimde soluk borusu dis etlerim gozlerim gitti

'(link)'

@Yavuz S. Bende sana saygı duyuyorum kardeşim en azından benden çesursun. Benim gözüm yemedi, karbon jant al yapıştır falan. Yanal haraketlerde çantan kurtulma riski falan bir normal jant seçeneğin neredeyse yok bütün tubular az da olsa aero.

@nuruasakir
Performans hesaplarında değişim yapılan bir seçeneğe göre değerlendirme hevesinizi bozabilir. Özellikle hava şartları performansı çok etkiler. Örneğin: Bahar/Yaz sezonunda yaptığınız antreman verileri ile Sonbahar/Kış sezonunda yapılan antreman verileri arasında anormal farklar oluşur.

Tabi ki; başka bidolu etken var. Bu nedenle sadece lastik seçimi/değişimi baz alarak hesaplamayın. Psikolojik olarak lastik gitmiyor derseniz, gitmez. Performanslara genel sezon olarak bakmak gerekir.

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
şu an soğudum zaten her zaman gıttıgım 30 km lık guzergahıda gıdeyım 200 km den sonra akıcılık gelmezse kafadan elerım lastıklerı

Geri