Scudo Sports

Şiddetle yol bisikleti önerisi

Hato

Daimi Üye
Tepki
294
Büyüklerim dostlarım.
Bütçem spd pedal ve ayakkabı dahil 1500 1600 tl.
Bu fiyata çok iyi bir ikinci el alınabiliceğini biliyorum ama ikinci el almak istemiyorum açıkçası.
(link)
Bu carraro ya bakıyorum şuanlık. parçaları sora en alt seviyeymiş.
Şimdi bunu alsam, yetmemeye başladıkça yükseltebilirmiyim ? uyumsuzluk gibi sorunlar olur mu ?
Benim whistle 1054v bisikletim vardı ; 21 viteste 1 vites gibi çeviriyordum düz yolda yetmiyodu kısacası. Bunda öyle bir sorun olur mu ?

Scudo
@Emre Nalbantoğlu

Yol bisikletinde dişli sayıları ve lastik boyutu sayesinde böyle bir sorununuz olmaz.Son vites 100 kadansta 60km yapabilirsiniz gücünüz yeterli ise.

Bu fiyatlara bulabileceğiniz sıfır bisikletler bu çeşit.Aralarında çok fark olmaz. Ama bana göre daha üst donanımlı temiz ikinci el bir bisiklet sürüş kalitenizi arttıracaktır...

1500-1600 liraya çok iyi bir ikinci elde alamazsın, kelepir düşerse yada elindekinin değerini bilmeyen bir satarsa belki ,linkini verdiğin bisiklet ancak gezi veya başlangıç bisikleti olabilir bir süre sonra seni kesmeyecektir yol bisikleti alırken dikkat edilecek en önemli nokta kadro setidir, kaliteli bir kadroyu herzaman upgrade edebilirsin.

Bu lınktekı kadro upgrade edılebılırmı pekı

BH lara bak derım ancak onlar bayağı bir ucuk... Bak 2. el de geotech oxygen var yakın bır abımın bısıkletı cok temız ve 900 TL bak bi.

sevgili emre kardeşim
alternatif çok
kafa karıştırıcı
ben de bakıyorum
başlangıç modelleri 1000 tl altında

iyiler ise 2000 üstünde

bence Can"ın bisikletine bir bak
sen futbolcusun
hobi amaçlı binersin ancak
o sebeple sedona 601 al
hayır daha profesyonelce bineceğim dersen 611 al

gönül ister ki (link) alsak

İkinci el araştıracak bulmaya çalışacak zamanınız yok ise yeni Scott Speedster S50 öneririm. peşin olarak, bahsettiğiniz rakamlara alabilirsiniz. giriş seviyesi donanım vardır ama zamanla size yetmez ise bu donanım yükseltebilirsiniz, kadro olarak güvenilirdir. ikinci el düşünürseniz, S30 ya da trek ya da cannondale'in giriş seviyesi bisikletlerini de bulabilirsiniz. ancak spd pedal ve ayakkabıyı da bu bütçe ile halletmek istiyorsanız, bahsettiğim markalar biraz zor olacaktır. bence andığınız bütçe ile bisikletinizi alın, pedal ve ayakkabıyı da bisiklete rahat rahat bineceğiniz bahar aylarına kadar erteleyin.

Dogukan kardesım sonerın bısıkletınden bahsedıyosun da ıkıncı el almayı dusunmuyorum

Mustafa hocam dogru dıyosun ama ben hobı amaclı da olsa yol bısıkletı alınca yaptıgım turlar 100 120 km cıvarı olur yıne.
Lınktekı can abınınkınden bıraz daha ıyı. Bu lınktekı carraronun parcaları zamanla yukseltılebılıyorsa bunu alıcam

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
senin araştırman bana da yol gösterici olacak
(güzel bir cümle oldu)
hem yol
hem yol

Engın sarı dedıgınız cok mantıklı
Ama ben almısken hepsını bırden alıp kullanıyım ıstıyorum
Sanırım sabırsızlıgım carraroyu almama neden olucak
Alıp zamanla parcalarını yukseltıcem sanırım
Mustafa hocam gıdısat bu yonde bu aksam metıne gıdıp bu bısıkletı ıncelıycem
Buraya yazarım

@Emre Nalbantoğlu

o linkteki kadro layık olduğu malzemeyi bulmuş zaten fazlası ona bir kaç numara büyük gelir:rolleyes: illede sıfır alacaksan deltanın sattığı yol bisikletleri fena değil sonradan parça değişimine gidip daha fazla para harcayacağına ultegralı bir bisiklet senin işini uzun süre görür.:in:

2500 tl ye cıksaydın ful ultegralı carbon yarıs var bende yurt dısından getırdım bır kere olsun bınılmedı cızık dahıl yok

@trialerkan

Bisikletiniz kaç kadro mümkünse bi resim görebilirmiyiz?

@Emre Nalbantoğlu

Emre bey benimle özel mesaj yoluyla irtibata geçerseniz size yardımcı olabilirim. Hoşunuza gidecek bir bisiklet toplayabiliriz uygun fiyata sıfır...

Geri