Scudo Sports

shimano wh-r501 mi mavic aksium mu?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@muratcolakoglu

Shımano dizme bilya kullanıyor iç yapısını görmek için bakınız bisikletimize bahar bakımı adlı konu başlığıma.Rulmanlı göbekler için ise böbeklerde bildiğimiz aşagıda fotoğrafı olan rulmanlar kullanılıyor.

http://www.erdoganlarbisiklet.com/v2.0.2/media/catalog/product/cache/2/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/f/i/file_31_73.jpg

Scudo
Evet Mavic'in akıcılığının daha üstün olduğunu söylüyor. Zaten sadece bu akıcılık avantajından dolayı bana ısrarla Mavic satmaya çalışıyor. Bir de zaten artık RS 10 yokmuş, yerine ancak RS 20 olabilir dedi.

Bahar bakımı başlığına baktım bilyeleri gördüm. Mavic göbekte rulman içinde silindirler var.

@muratcolakoglu

Dediğim gibi tercih meselesi ama başlıktaki r-501 olsun rs-10 olsun aksıumun dengi değil çünkü fiyatları yakın değil .Aksıum yaklaşık 2 katı fiyatta.rs-10 sete bende şimdi baktım pek çok firmada var gözüküyor hatta peşin alımda epey de indirim var.rs-20 ve 30 da yine aksıuma göre hesaplı setler bu arada inceleme yaprken rs-20 nin tanıtım yazısında şunları okudum bahsettiğim mevzuları yazmışlar aynen :)

KOLAY BAKIM VE DAHA UZUN ÖMÜR İÇİN AYARLANABİLİR YATAK SİSTEMİ

BİR DEĞER FİYAT SEVİYESİNDE DAYANIKLI, YARIŞTA KENDİNİ KANITLAMIŞ TASARIM

MAKSİMUM RİJİDİTE VE GÜÇ AKTARIMI İÇİN EKSTRA GENİŞ HAZNE FLANŞI VE OFSET JANT

ARTIRILMIŞ TORSİYON RİJİDİTESİ VE JANT TELİ ÖMRÜ İÇİN DÜZ JANT TELLERİ VE 2'Lİ ÇAPRAZ JANT TELİ DİZİLİMİ

önceki mesajlarımda rs-10 için yazdıklarıma ne kadar benziyor değil mi :) kolay bakım, uzun ömür,geniş hazne,değer fiyat seviyesi,arttırılmış torsiyon rijiditesi

birde tel başları kırmızı olsa çok daha yakışıklı duracaklar kanımca ancak elbetteki herşeyin başı sağlıklı bir set dileği

rs 20 kullanıyorum deltabisikletten 310 tl civarında bir fiyata aldım
yassı telleri var aksiyum ile aynı göbeklerinde 2011 yılında kullanılmaya başlayan konik yatak sistemi var bölece bilyeler birbirine basmıyor ucu ucuna değiyor
ve sürtünme minimum seviyede 3 arkadaş birden aldık birimiz bu işde baya araştırmacı kesinlikle rs 20 derim.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
@ferhat köse
beni aydınlattığın için teşekkür ederim ferhat abi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri