Scudo Sports

Shimano Ultegra R8000

Abi sana bi sorum olacak benim mosso cavalier 700 torney bisikletim var onu biraz hafifletmek için ne yapabilirim bu arada bisikletin ağırlığı 10.8 kg

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Scudo
İşin en kestirme ve sana en fazla performans katacak kısmı düzgün jant ve yuvarlanma direnci düşük lastikler. Bunun haricinde bütçe müsait ise kullandığını satıp yeni model düşünebilirsin. Fakat ağırlığa takılmak yerine önce kendi performansını yukarı çekmeye çalış. Donanımı değiştirmek kolay olanı son seçenek olarak düşün.

Peki spor sırasında suya bir doz protein tozu eklenmek kas oluşumunu destekleyip kilo verdiriyor muş sizce bu doğrumu acaba ve antrenman sırasında yapılmalıdır

Burada herkes kendi tecrübelerini paylaşır o açıdan sorunun yanıtını burada aramanı çok tavsiye etmem. Beslenme uzmanı hatta spor üzerine uzman bir doktor ile temasa geçersen daha sağlıklı olur. Kilo ve kas oluşumu teknik konular ve senin sağlığını doğrudan etkiyecek bir durum profesyonel olarak destek alırsan sağlığını da korumuş olursun.

@Bisiklet sever 93 protein tozuna suan ihtiyacimiz yok. Cok iyi bir duruma gelirseniz ancak o zaman. Ayrica protein tozu oyle bir urun ki surekli kullanmaniz gerekiyor. Simdiden baslamak bu sebepten de gereksiz. Sabahlari yumurtalarinizi yiyip devam edin :D

@Bisiklet sever 93

Antrenman sirasinda proteine olan ihtiyacimiz yok denecek kadar az. Asil olarak karbonhidrat, duruma gore (yavas gidiyorsaniz) de yag yakilir. Protein, bisiklet icin dusundugunuz kadar onemli degil. "Kas yaparim, pedala daha guclu basarim" mantigiyla soruyorsunuz biliyorum ama bisiklette bu mantik calismiyor. Kas buyudukce, calismak icin ihtiyaci olan enerji de buyudugu icin ihyac fazlasi her kas bizim icin fazlalik aslinda. Bu yuzden, gunluk tuketilen et, baklagil ve kuruyemis grubu bizim ihtiyacimiz olan protein icin fazla fazla yeterli

Shimanoya ağırlıktan dolayı uzak bakan arkadaşlar, kaza veya düşme durumunda kolları, aktarıcıyı test ettiniz mi hiç?

Bunun yanı sıra evet sora ile görsel olarak aynı gibi gözüküyor, ama aynakol un malzemesi, esnemezliği, hafifliği gibi konuları hep göz ardı etmişsiniz

• Beğen
Tepkiler: hakankcksrklk
@hakankcksrklk

Ben bu soruya kafayı takmıştım bir dönem. Dura ace 9000 profesyonel ekipman olduğu için daha önde

• Beğen
Tepkiler: hakankcksrklk
Geri