Scudo Sports

Shimano r107 ve Shimano PD-R540 pedal uyumu

pilot

Forum Demirbaşı
Tepki
205
İsim
mehmet coşkun uzak
Bisiklet
Focus
shimano r107 ayakkabı ve Shimano PD-R540 pedalı birlikte kullanmayı düşünüyorum. shimanonun sitesinde ayakkabı en iyi 105 5800 pedal ile uyumludur yazıyor. acaba verimli bir şekilde bu kombinasyonu kullanabilir miyiz? şimdiden cevap yazanlara teşekkürler.

Scudo
Kullanan fikri olan yok mu?

Merhabalar Mehmet bey,

Shimano SH-R107 ayakkabı ile en iyi eşleşen pedal modeli PD-6800 modelidir, ama bunun bir önemi yok.
Ayakkabınız SPD-SL desteklediği ve pedalda bu özellik olduğu için uyum sorunu yaşamazsınız.
Verimli ve uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

teşekkürler Ali bey

Selam@ALİ bey Shimano PD R540 SPD pedalını araştırmadan aldım uyumlu ayakkabıları araştırırken sizi bu konu başlığına kadar geldim. Ve model olarak beğendiğim ayakkabı Shimano MT44 G modeli, bu tarz ve buna benzer modeller . Bu pedalla bu tarz ayakkabılar kullana bilir miyim ?

@irfan serdar

Bu pedalla bu tarz ayakkabıları kullamazsınız.

Arkadaşlar Shimano PD M424 Pedal - shimano m530 spd önere bilir misiniz günlük düz ayakkabı ile de kullanmak istiyorum. Önere bileceğiniz kullanımı kolay sıradan ayakkabı ile de kullanılabilen başka marka önerileride olabilir ..

@irfan serdar, elinizde ki Shimano PD R540 SPD pedal için aşağıda linkini verdiğim pedal platformu ve türevlerini düşünebilirsiniz.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: irfan serdar
@MuratHan bey çok pratik gibi ama ben parçaları tanımadığımdan neyin ne olduğunu bilmediğimden aparatları seçmem zor :) biraz bakındım foruma, benim gibi çak çaylak varmış pedal konusunda da :D bir arkadaş M647 önermiş Ülkemizde sadece bir yerde buldum 91eur istiyor :) yurt dışında 70$ alternatif olarak yine aynı markanın m540 modeli tavsiye etmiş Türkiye de mevcut 150tl sanırım Shimano m540 alıcam . Hızlı cevap ve bilgi paylaşımı için teşekkür ederim aklıma da soru olursa sizleri tekrar rahatsız ederim :)

Merhaba biraz alakasız olacak fakat 110 kiloyum acaba yol bisikletleri beni taşırmı aktif kron mtb kullanıcısıyım

Geri