Scudo Sports

shimano m064

invictustr

Daimi Üye
Tepki
93
Bisiklet
Bianchi
Arkadaslar nereden bulurum bunun 45 numarasini decathlon da stoklarda yok

Yukarı

Scudo
Wiggle'da varmış,
(link)

@Çağlar ÇAĞLAYAN
Kargo dahil fiyati nedir telden giriyorum + kac gune gelir

25 $ Kargo ücreti ve 8 günde teslimat yazıyor 57+25, toplam 82 $

Bu ayakkabının fiyatı niye bu kadar uçtu anlamadım. 1,5 sene önce 55 usd civarına almıştım.

Birazda abilerine sor hep arkadaslarina sorma. Belki büyüklerin de bildigi yer vardir.;)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Çağlar ÇAĞLAYAN
Pahaliya geliyor

Ben 44 numarasını 119TL ye aldım.. Aldıktan sonra stoklarda bitmişti Geçen hafta bir çok adette stoklara giriş yapmıştı. Yani anlayacağınız @Eren Can Güldalı stoklara gelince haber ve butonu işe yarıyor.. :)

• Beğen
Tepkiler: invictustr
@SerkanH
Satmayı düşünür müsün :D

@Eren Can Güldalı

Severek kullandığım ve çok memnun oldugum bir ürün. Bisiklet kullandığım sürece asla.. [emoji2]

@Eren Can Güldalı
2 gün önce 45 numarasını sm-sh56 kallerle beraber aldım. Nerdeyse kullanılmamıştı ayakkabıda kallerde. 80 tl'ye hemde. Bence ikinci ellere bakmalısın;)

@H.Kurt
Satmayi dusunursen alabilirim ikinci el de yok ortada

Ayakkabilarda ikinci eli tavsiye etmem, birazda sagliginizi düsünün derim. Ayakkabiyi giyen kisinin ayagida ne tür hastaliklar vardi biliyormusunuz. Ben düsünmek bile istemem. Nekadar yeni olursa olsun, yinede giyilmis bir ayakkabi.

@Eren Can Güldalı
Arkadasim:), eger acelen yoksa bu ayin 15'de yani haftaya bir cift yeni alir ve sana göndere bilirim. Fiyati 65€ Kargo dahil.

@Murat Cömez

Oda var tabi 65€ Butcemi asiyor maalesef kullandığım ayakkabıyi sattim dolayısıyla ayakkabiya ayiracagim butce 120 yi gecemiyor maalesef Murat abi

Geri