Scudo Sports

Shimano 6 Vida Adaptör

Scudo
Dostum bende 6 vidali rotor var bu sattiginiz urun isime yararmi acaba ? Disk frende yeniyim aldim bir takim rotor ama benim jantlar centerlock uyumlu oldugu icin kullanamadim. On arka seklindemi birde bunlar ? Tesekkurler...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Elinizde centerlock rotor varsa onları kullanın, yoksa bu adaptörler işinizi görür, evet ön-arka.

6 vidali rotorlar var bende onlara takilir diyorsun yani. Ve son fiyat ne diyorsun onuda ozele yazarsan yarin alabilirim. Fiyat uygun gelirse tesekkurler. Umarim herhqngi bir sorunuda yoktur insallah.

Ali Bey mesaj attim. Tesekkurler.

Ali bey selamlar, herkes bişeyler satıyor fakat söylediklerimi yanlış anlamayın. Şuan sattığınız SM-RDAT10 kodlu adaptörün fiyatı kargo dahil 42TL. fiyatınızı tekrar gözden geçirin lütfen.

@Ali Hekimoğlu
Ödeme seçeneklerine tıklarsanız nakit fiyatını görebilirsiniz.

Teşekkür ederim,yanlız adet fiyatı 42 tl imiş ben çifti için 50 tl yazdım onu açıkça belirtmemişim, alakanıza teşekkürler.

Çifti 50 tl'dir.

@Ali Hekimoğlu

Boyle konulara girmem pek ama buyrun cifti 50 lira sifir urun.fiyatiniz sizin bileceginiz seydir kurallara aykiri degil bunu da belirtmek isterim.hayirli satislar

(link)

@Ferhat Köse

Bu sizin yolladığınız linkteki farklı bir model iyice bakın yorum yapmadan önce

Fiyat önemli değil ihtiyacı olana 20-30 liraya veririm sorun değil

@Ali Hekimoğlu

Saygi duyuyorum birsey demiyorum.farkli model derken model numarasindan bahsediyorsaniz gonderdigim link de yeni model.sonucta ikiside shimano ve centerlock baglantiyi 6 vidaya ceviriyor .malzeme ayni carbon yada titanyum degil. kullanim ayni marka ayni.iyice bakin yorum yapin derken merak etmeyin neyin ne oldugunu gayet iyi bilecek seviyede oldugumu dusunuyorum.

Bu uyari mesajlarini erdoganlar bisikletede atiyormusunuz acaba? Malum oradada cifti 84 tl.

@ERCAN CEBECİ

Yazdigim uyari mesaji degildi bu birinci konu.iki arkadas yazisiyordu link istendi bende yazdim.

Erdoganlar bisiklet hakkindaki dusuncelerimi firma hakkinda yazilan bir baslikta yazmistim uzunca bir zamandir alisverisi tercih etmiyorum o firmayla.

İlan sahibi arkadasa da erfoganlara da fiyat konusunda karisamam isteyen istedigi fiyata satar ben link istendigi icin girdim konuya bu kadar uzayacagini bilseydim girmezdim.ayrica ilan sahibinin ticaret yaptigini dusunseydik zaten ilan onaylanmazdi onaylandigina gore yanlis birsey yok.

Mtb bisikletlerden,disk frenlerden baya zamandır uzak kaldım, bu adaptörler hala kullanılıyormu çok gerek varmı tam olarakta bilmiyorum, sağda solda kalmış parçaları elden çıkarmak amacıyla bunlara kısa bir fiyat araştırmasıyla ilan açtım ama sanırım bu fiyatlara bu adaptörleri kullanmaya gerek pek yok artık , uyaran arkadaşların da hassasiyetleri sanırım bundan kaynaklanıyor. Eğer kullanacak olan varsa cüzi bir paraya vermek heralde en doğrusu. 20-30 lira civarı makul bir ücrete verilebilir.

Geri