Scudo Sports

Sevgili Özgür yeni süspansiyonuna en sonunda kavustu

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.145
Evet uzun zamandır beklenen oldu ve Salcano NG 350 nın o hantal zoom süspansiyonu çöpün yolunu tuttu yerine gıcır gıcır PİLOT SL takıldı gerçekten artık çok daha keyif verici bir hale dönüştü iyi günlerde kullanması dilegiyle....

Scudo
Pilot Sl orijinal olarak borusu biraz uzun geldi kısaltmak gerekti tabiki nesye iki halka ekledik fazla kısa olmasın diye oylece kalan fazlalık kesildi iyimi yaptık kötumu oldu bilemiyoruz tabiki ama özgür halinden memnun gibi gözüküyor

Pilot sl güzel güzel fena değil ama teknik bilgiye ihtiyacım var
62 kg da yaklaşık 5 p hava bastık fena değil birde aynı kg da 15 p hava basılabilecegi kitapcıkta gösteriliyor bu ne anlama gelirki cevaplar için şimdiden tesekkür

darisi benim kazık gibi zoom'un başına. ahh nerde bir RS Reba bir de Avid ball-bearing disk sistemi.

sana bu konuda sonuna kadar katılıyorum zoom bu maşaların yanında kazık gibi kalıyoo...REBA güzel Türkiyem'de satışı yok herhalde... :rolleyes:

çağatay güzel türkiyem'de amortisör seçeneği çok ta (belki RS Reba yok ama) para nerde canım kardeşim? :D

Reba ilk zamanlar Türkiye'ye 2 adet gelmiş sanırım. Ama ben daha hiç rastlamadım. Gerçi benim maşam Reba ama (2005, RACE) ben de Türkiye'den satın almadım zaten. 2006 Trek'lerde de 8000'in üzerinde Reba SL geliyor. Bu arada 2006 yılında Reba'lar da ülkemiz topraklarına daha fazla sayıda ayak basacaklar. Haberiniz ola...

Aaaaa ALIN BİR TANE yaww SID yakısır sana...
solemedı deme sonra... :D

saygılar sevgiler....bol güneşler

Biraz geç oldu ama
Özgür abi yeni maşan çok şık güle güle kullanman dileğiyle

önder abi biliyorum benim gibi müthiş bir yarışçıya carbon body'li SID world cup yakışır ama nedense cüzdanım aynı şeyi düşünmüyor. :) bak sen şu işe.

Ya bu arada ÖZGÜRe de hayırlı olsun demeyi unutmuşum sanırım. Hayırlı olsun ÖZGÜR. tayfur bu arada 2006 REBA WC de de üst köprü karbon ;) İç boruları da SID'den 4 mm daha kalın, 32 mm yani. Ekstra sağlamlık, ama aynı zamanda da ekstra ağırlık tabi =D
Hmmm unutmadan. REBA sadece disk uyumlu....

halil biliyorum dostum sadece disk uyumlu olduğunu Avid ball-bearing alıcaz bir set, avidin telli disk sistemi, hidrolik frenlerle yarışan tek mekanik fren. ;) süper bir parça :)

Geri