Kesinlikle Tazmanya Canavarı yıllardır en sevdiğim çizgi karakter.
Bu arada ne çizgi film (pikaçu gibiler de dahil) izlemek için geçtir, ne de kartlarla sokaklarda oyun oynamak için. Misal ben bu ikisini hala yapıyorum. Etrafimda "bunlarla mı uğraşıyorsun" diyenleri takmadım hiçbir zaman. İnsan, içindeki çocuğu öldürdüğü an biter çünkü...
he-man var dı gölgelerin gücü adına derdi olay biterdi... orko gibi uçmak istemişimdir hep... var yemez amca vardı birde süper di.... süperdi o günler....
hı men ayarında star da mı telegün demiydi adam darda kalınca kılıcının sapından havaya kırmızı işık içinde logosunu yansıtıyodu sonra hemen yardıma koşuyodu akadaşları.
bir ara o kılıçların oyuncağı semt pazarlarında bile satılıyodu
ne hikmetse bu çizgi filmi bi ben hatırlıyorum
*souht park
*family guy
*simpsons
*robotiks di galiba yarı uçak yarı robot
*Transformans
*Tunder Cats di heralde...Çitaraya aşıkdım
daha çok var ama hatırlamıyom
Her zaman Coyote...1 numaram ya...2. olarak duffy duck..3. de Temel Reis te sürekli hardallı hamburger yiyip, sadece salı günü ödeyebilirim diyen adam.
Bahsettiğin çizgi film Thunder Cat kılıcının sapından kırmızı ışık içerisinde siyah renkli bir panter kafasını gökyüzüne yansıtıyordu. bunu yapmak için de Thunder, Thunder, Thunder caaaat diye bağırıyordu. Çok severdim ( belli oluyordur)
bravooooo yaaa bi ben hatırlıyorum sanıyodumm valll ben bile unutmuşum çoğu özelliklerini bravoo teşekürler
valla sen ii hatırlıyosun unutmammışsın. pazarda kılıçları bile satılıyodu