Oncelikle Serkana
Yol boyu katilimlariyla ve destek mesajlariyla Serkana guc kuvvet veren tum arkadaslara, dostluk, bisiklet sporu ve temiz bir doga adina sonsuz tesekkurler.
Ahmet
Tebrikler Serkan ve İstanbuldan ve her yerden karşılamaya gelen dostlara onu onu yalmız bırakmayan dostlara çok teşekkürler ..
Eh artık umarız böyle turlar için bu azimdeki dostlara ve Serkana daha da güçlü sponsorlar bulunur medyanın dahada ilgisini çekerek turlarda verilmek istenen mesaj tüm Türkiye'ye hatta dünya'ya iletilmiş olur.:rolleyes: :rolleyes:
serkan uzun yol katederek ist kadar ulaşdı önce serkanı teprik ederim ve sonrada bisiklet her ildeki burdaki bisiklet severleride teprik ederim çok güzel bir karşılama olmuş ve çok keyifli ...
Babacan çok büyük bir azimle çok büyük bir başarıya imza attın.Böyle bir şeyi yapmayı bırak böyle birşeye kalkışmak bile çok büyük bir meziyettir! Sana HELAL OLSUN!!! Tebrikler abi!!!
Serkan'ı tebrik ediyorum.Ayrıca onu İstanbul'da yalnız bırakmayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel bir karşılama oldu.Taksim de çekildiğimiz fotoğraflar da çok güzel.Fotoğraflar için teşekkürler Süleyman Abi ve Sercan.
Harika bir haftasonu gecirdim Serkan'a turunun son kilometrelerinde de olsa eslik etmek muthis bir keyifti. Kolay kolay egale edilemeyecek bir rekora da imza atti. 98. gunde sagsalim Istanbul'a ulasti. Tekrar tekrar tebrik ediyorum Serkan'i
Ayrica Ender abimizi de aramizda gormekten cok mutlu olduk Cok guzel bir haftasonu gecirdik Ender abimde de birsuru fotograf var. Evine donunce onlari da gorebiliriz Yolunuz acik olsun Ender abim her zaman bekleriz
Tesekkurlerim bitmiyor Ankara'dan Serkan icin gelen Burak'a cok tesekkur ediyorum. 2gunde Istanbul'da yasiyormus gibi cabuk kaynasti bizlerle Kendisini birkac saat once Harem otogarindan yolcu ettik Tekrar tekrar bekleriz
Fotograflarini paylasan Sercan'a ve Suleyman Satir abimize cok tesekkur ediyoruz
Bugun de cok cok guzel bir gun gecirdik. Katilan herkese cok tesekkurler
tugberk bende şimdi girdim eve ..
güzel bi gün geçirdik ..
başta serkan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşeşkkürler...
böyle güzel turlar inşallah böyle güzel ve gayet başarılı biter..
Serkan kardeşimize Helal Olsun. Yaptığı cesaret, azim ve inanç isteyen birşey.
Bu arada atv gün ortası haberlerinin son haberi Serkan'dı. Haberin son 2 saniyesine denk gelebilmiş olsam bile mutluluk vericiydi Turunun amacına ulaşması adına güzel bir şey haberlere çıkması. Dilerim ana haberlerde de görebiliriz.
Tebrikler, Serkana ve ona maddi manevi destek veren tüm dostlarımıza..
Azmin elinden ne kuttulur. İstemek ve kararvremekle başlar herşey çalışana Allahda yardım eder sonunda binlerce kilometre koca bir ülke yutulup gider.Tebrikler Serkan .Bize istemenin başarmanın ilk adımını birkez daha gösterdiğin, ülkemiz doğasının kabedilmesinin düşünülmeyecek güzelliklerine dikkatleri çektiğin için teşekkürler. Turunun son ayağında ona eşlik eden üsdat larımızada bize bu güzellikleri yaşattıkları için teşekkürler.
Güzel birgündü, seni kutluyorum serkan abi, Türkiye turunu sağsaglim bitirdin, ben bugun yaptıgımız ufak turda bile cok yoruldum Katılan, katılamayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim, sizlerle birlikte olmak güzeldi..
Sevgili Serkan,
Göstermiş olduğun kararlılık, azim ve disiplinle uzun turun esnasında aslında o kadar çok şeyi bizlere anlattın ki, açıkcası söyleyecek söz bulamıyorum.Müthiş bir mücadele örneği, tekrar tekrar tebrikler...
Rüzgar sürekli önden esip bizi zorlamasına karşın ben geziden memnun ayrıldım
Serkan abiyle, Ender abiyle ve diğer tanımadığım bisikletçi arkadaşlarla tanışmak sevindiriciydi
Herkese iyi geceler...
Sercan eline sağlık fakat Taksim Meydanı'ndan yemek almaya gidiyorum demişsin bir daha gelmedin. Yok oldun nereye kayboldun. Neyse Süleyman abi ve Sercan'a çok çok teşekkür ediyorum. Birçoğuda Ender Abinin Makinesinde var. Ufak tefek başka arkadaşlarda, Serkan'ın kendi makinesinde, bende de resimler var. Onlarda gelsin özellikle Ender Abinin çektikleride yüklensin bir başka güzel olacak. Ender abi ellerine bırakırak bisiklet sürerken ve en öne pedallayıp sürekli foto çekti. kendisine ayrıca teşekkür ederim. Birde bugünde çok güzel tur oldu. Onun resimlerini de sabırsızlıkla bekliyorum.
ve serkan abim amacına ulaştı karar verdi azmetti ve başardı canım abim ayaklarına sağlık gördüğün güzellikleri bir ömür unutmiycaksın ne mutlu sana abim benim