Scudo Sports

Sen hiç.....?

uçmaktan kastındüşmekse çok, hareket yapıp havalanmaksa fazla ustası deilim ama az buçuk havalanırım :) hazerfan gibi kanatlannıp gitmekse yapan varsa benide yanına alsın.

Senin hiç ön frenin birden sıkışıpda yeri bir kaç kez öptünmü :)

Scudo
ön frenim sıkıştı da yeri öpmeden kurtuldum:)
sen hiç bulutlardan bi şekil çıkartmaya çalıştınmı

evet çıkarmaya çalışmadım resmen çıkmıştı, anlatayım. bulutun şekli saçma ama bir öğretmenin öğrenciye bağırırken çekilmiş resmi gibi bir şekli vardı ve aynı gün tam bir kalp şekli oluşmuştu havada. Bu bulutları taa tahmini 10 sene önce selimpaşadaki yazlığımızda görmüştüm.

hmmm bıktım bir olay aramaktan ama:) sen hiç bir yokuşdan çıkarken zincirinin kopmasıyla yokuşu aynen geri yuvarlanıp indinmi.?

hmm yokuşta olmadı ama düz yolda birden pedala (ayakta) yüklenince zincir kırılmıştı ve ben çok pis düşmüştüm o biçim olmuştum yani eheheh

sen hiç böyle ufak av tüfeği sacması yedinmi :D:D

yemiş olsam şimdi bu forumda yazıyor olurmuydum:):)
Sen hiç ön aktarıcıyı sıkıştıırıpta 180 derece dönmesine sebep oldunmu(ben oldum:D:D)

hayır.
sen hiç forumdan dışlanırım diye sigara içtiğini gizledinmi. (sorum herkese:D )

• Beğen
Tepkiler: hulyaars
kendi adıma cvplıyorum o zaman eğer tophaneye gidersen bi nargileyi bitirmeden kalkmam ama sigara kullanmıyorum.

sen hiç bir oyunu sadece hırs yaptığın için 35 kere aynı yeri oynadın mı?

@çağatay_çankaya

yuh tabıkı hyr o kadar sabırlı degılım :) en fazla 14 falan belkı:D (ha bırde oyuna baglı tabı)

sen hıc aldatıldın mı:)

@tuninger_haa

:D :D aldatılcak bir aşk yaşamadım.
Sen hiç hayatı oyun sandınmı, Yanlış kararlar alcağını zannetiğinde save yapıp başkası tarafından azarlandığında load yaptınmı ?

@sertacr88

nerdeeee bunu yapmak için hangı programı yuklemelıyız yaa:D
sen hıç msn ınıni acmayı dusunmuyor musun:)

ahhahahaahhaa :) evet düşündüm şimdi açıyom :)

Peki ya sen hiç aklının bir ucundan başka dine geçmeyi düşündünmü ?

yoo kafama takmam öle şeylere.

sen hiiiç nere gitti benim puanlarıııım !!!!!! :) dedinmi

• Beğen
Tepkiler: hulyaars
@tekteker

demedım puanım olsada olur olmasa da onemlı olan paylasım :D;) :rolleyes: :D

sen hıc bır magazaya gıdıp sıyah bıseylerınız var mı dedın mı (ben dedım; tam bı rezalet:D )

@tuninger_haa

yafs yerim puanı bu gün girince gördüm o ne sistem değişmiş. dediğin gibi puanıı salla gitsin

akmar pasajına git kardeşim siyah seyler için.

sen her gün bi şehiin sanayisini gezdinmi

@tekteker

hyr gezmedım

abı konuma baksana dolayısıyla burda akmar dıye bıryer yok:D (benım bıldıgım)

sen hıc damar muzıklere neden boyle denıldıgını dusundun mu:)

• Beğen
Tepkiler: tekteker
@tuninger_haa

damr müzik hiiç hiiiç sevmem. sanırım faça atıp fazla kanı boşalttırma ihtiyacı doğurduğundandır :D

sen hiç kan verdinmi

Evet düzenli olarak sivrilere veririm, sivilcelerimden doğaya veririm, düşünce yine doğaya armağan ediyorum kanımı. Ayrıca kanımı emmeyide çok severim:cool: (İğrenç gibi gelebilir)

Sen hiç kan görünce fenalaşırmısın.

fenalaşmam, doktor rafi abim saolsun, otopsi izlemek istediğimi söylediğimde sokmuştu, hayatımın en kötü 20-25 dkkası idi :D

sen hiç ne la bu dedinmi ? :D

• Beğen
Tepkiler: tekteker
@EMREEDE

sıyırdınmı olm sen :D

ne işin var otopside ne la bu :D bak şimdi bile dedim

sen hiç otobanda bisiklete bindin sonra polis çevirdimi :D

Geri