Scudo Sports

Sele Borusu Değişimi

vlkncm

Üye
Tepki
15
Arkadaşlar Vybe kullanıyorum ve boyum 1,90 bisikleti aldıktan sonra 1,88 boya kadar olduğunu fark ettim minimum işaretine getirdiğimde uygun sürüş pozisyonunda olamıyorum minimum çizgisini 2-3 cm kadar aşağısında kullanıyorum 1.si bu acaba güvenlik açısından bir sorun teşkil eder mi ilk sorum bu 2.si sele borusunu değiştirsem elimdeki sele borusunun uzunluğunu 58,5 cm , 10 cm daha yükseğini alsam tabi varsa sorun yaşarmıyım bisikletin boy sınırı sanırım sele borusu ile alakalıdır yanılmıyorum dimi :) bu arada dahonun yaylı sele borusunu gördüm nette katlanır için süper bir şey olur düşünüyorum.

Scudo
Bu arada yaklaşık 15 gün önce selemi değiştirmiştim. Brooks B17. İnanın bisiklete amortisör taksam bukadar konfor attırmaz :) %80 sürüş konforuna olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum. Paylaşmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: vlkncm
Güle güle kullanın,Brooks seleler gercekten cok kaliteli ve güzel ama fiyatlar ciddi anlamda yüksek :(

yaylı sele şart katlanır bisikletlere çok acıtıyor, bazen ağrıdan bisiklet sürmeye ara vermek zorunda kalabiliyosun o derece. şöyle daha ucuza maledebileceğimiz rahat bir koltuk tavsiyesi olan var mı mümkünse yaylı brooks marka tadında..

Geri