Scudo Sports

selamun aleykum beyler bır sorum olacaktı

Scudo
Merhaba akranlarım abilerim ben bisiklet konusunda yeniyim 2 gün önce boss*stealth 18 modelini satin aldim 350 liraya ben bu bisiklet hakkinda bircok sey ogrenmek istiyorum fakat internette pek modeline rastlamadim.Bana yardimci olursaniz çok sevinirim.Şimdiden herkeze çok teşekkür ediyorum.

@samet şahin23

(link)

veee aleyküm kem küm. aramıza hoşgeldiniz. evet bisiklette denge sorununuz yok. sadece vitesli bisikletlerde vites değiştirmek ve bazı fiziki ayarlarla ilgili sıkıntı. viteslerden ve futbolda ofsayttan anlamayan tüm kız arkadaşlarıma ilk söylediğim zinciri çapraz kullanmamaya dikkat edin. çapraz kullanmak ise ön dişlilerde en solda olan zincir, arka dişlide en sağda olmayacak şekilde kullanmamaya özen gösterin. (ya da tam tersi, ön en sağdayken, arka en solda olmamalı). sele yüksekliği de, bisikletin üstünde iken diziniz, pedal en asağıdayken hafif kırılacak şekilde olmalı. hatasız kazasız ve de belasız bir bisiklet hayatı dilerim. Allah'a emanet olun.

Selamun aleykum arkadaslar benboss stealth 18*bisikletimi satsam nekadara satabilirim pek fazla anlamiyorum bisikletlerden bana yardimci olabilirmisiniz

Geri