samet firat
Üye
- Tepki
- 0
ilk öncelikle herkese selamun aleykum aranıza yenı katıldım ve acemıyım bısıklet konusunda yasım 18 belkı aranızda bırılerı cıkıp yuh bu yasa kadar bısıklet surmeyı bılmıyormusun dıyen olabılır fakat benım oturdugum semtte bısıklet surecek alan olmadıgından hıc surme fırsatım olmadı ve 2 sene once bır sıteye tasındık burası daha ıyı surmek ıcın ve 3 gün önce salcano nun boss stealth 18 modelını aldım 330 liraya ilk önce bu bısıklet hakkında fıkrı olan varsa paylasırsa sevınırım ayrıca ben acemı oldugumdan zıncırını felan attırdım oyle bısıklet olmasına ragmen
tekrar taktım ugrastım bıraz rampa cıkarken 7. vitesden 1 e alırken catur cutur ses cıkıyor sanırım bu benden kaynaklı nasıl vıtes kullanmalıyım sol kol hep 1 de vites kullanım hakkında bılgı verırsenız sevınırım oturdugum sele gidondan alcak sanırım bıraz arastırma yaptım sele boyu daha uzun olacakmıs gıdona gore gercekten bısıkletı sevdım uzaktan bakıldıgında normal sıradan gıbı gozukur ama bısıklet kullanan ıcın gercekte buyuk bır zevk hele birde yol arkadasınız oldumu ıl.erde ıstedıgınız yere gıdebılırsınız tabı suanlık ben acemı oldugumdan sıte etrafında dolanıyorum bısıklet hakkında püf noktalarıda paylasırsanız sevınırım tesekkurler.