Scudo Sports

Şehir - Tur Bisikleti Tavsiyesi

Arkadaşlar şu an incelemiş olduğum üzere Shape'in fiyatı peşin 773 TL. Yani nerdeyse 200 TL artış var geçen seneye göre! Elle tutulur bir kompotent değişimi de göremedim. Sadece rengi değişmiş jantlar bile aynı. Sanırım dövizden kaynaklanan bir sorun bu. Bilen arkadaşlar bizi bu konuda aydınlatabilirlerse sevinirim.

Scudo
@Salih Bisan Pacific 1996

sahibinden.com'da bir firmanın ilanında ben de 773TL olarak gördüm ama adamın kazıkçı olduğunu düşünmüştüm:D Şimdi internette şöyle bir arattım Mayıs'ta 580 lirayken şimdi 770i görmüş, ilginç...

Bu arada Sedona SD-311, Ümit 28 Superior, Salcano City Sport, Bianchi Shape, vb modellerin ikinci elini hala aramaktayım

Elimde Sedona 311 mevcut... Bir yıldan az bir zamandır kullanıyorum... 400 TLye verebilirim... Her gün Taksimde Cihangire bisikletle geliyorum. Eğer ilgilenirseniz Caddebostanda ya da sizin belirlediğiniz bir yerde buluşabiliriz bisikleti çok yakından görüp deneyebilirsiniz...

@malazivore

Bence SD-311 için 400TL biraz fazla ama özelden konuşalım isterseniz. e-posta adresim kullanıcı adımla aynı; hotmail.com Msn pek kullanmıyorum, e-posta atarsanız daha iyi olur;)

bianchi her sene arttrıyor normaldir ama 200 tl de baya fazla olmuş.arkadaşlar 770 tl çok fazla shape için 2.el hiç kullanılmamış ben 430 ytl peşin 2 ay önce satın aldım bisiklet 18 kmde idi.şuan 309 kmde ben şahsen menunum bisikletten öneirrim ama 2. el zor bulunuyo baya

@serdarsom

Merhaba, size mail atacağım ama "e-posta adresim kullanıcı adımla aynı"dan pek birsey anlamadım. serdarsom@hotmail, yahoo, gmail, vs. ya da serdarsom@serdarsom.com mu biraz daha açıklarsan sevinirim.

Bisikletin ön ve arka fren papuçları yenilendi. Arka flaşör, öndeki led lamba, uzun tur bagajı, su geçirmez heybe de fiyata dahildir. O yüzden fiyat bence çok değildir ama yine de siz bilirsiniz...

@malazivore

Evet hotmail.com yazmıştım ama bir sonraki cümleyle karışmış kusura bakmayın;) İnternetteki botlar otomatik tanımlayıp spam göndermesinler diye tam yazmak istemedim.

Bu arada Ocak sonuna kadar cevap yazamazsam kusura bakmayın. Yarından itibaren 2 hafta boyunca pek internete giremeyebilirim.

@malazivore

İstanbul'a geldim ama hala e-posta atmamışsınız. Adresinizi verirseniz ben de atabilirim.

Bu arada Salcano'nun yeni açılan sitesinde City Sport güzel gibi duruyor. Ağırlığına 14.3kg yazmışlardı ama bugün kaldırmışlar galiba. Jant ölçüsünü de kadro boyu gibi yazmaları da ayrıca tebrik edilecek bir durum ama neyse... City Sport'u tavsiye eder misiniz?

Bugün forumdaki "malazivore" arkadaşımızın SD-311'ini aldım. Yardımcı olan/fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler:)

@selçuk sezer

Teşekkürler.
Bundan önceki bisikletim 15 yıl öncesinin 26 jantlı Sarda şehir bisikletiydi ve 6 vitesti. Sedona kadar kaliteli bir bisiklet tecrübem olmamıştı, karşılaştırmayı da ona göre yapabilirim.

Bisikletin doanımı gerçekten çok güzel pedal çevirmezken giderken çıkan çıtçıt sesi bu bisiklette hiç yok. Frenleri kesinlikle güven veriyor. Fazla vites sayısına alışmaya çalışıyorum ama açıkçası 6 vitesin hala daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bugün sahilde ağaç ve bankların arasında slalom yaptım; manevra kabiliyetinden ve düz yol hızından da çok memnun kaldım.

Ancak hafif tırmanışlarda bile hemen yığılıp yavaşlıyorum. Bunun da üç sebebi olduğunu düşünüyorum: Kondisyonumun olmaması, jantların 28" olması ve bisikletin eski bisikletimden ağır olması. Açıkçası o kadar araştırıp ucuz MTB'lerin 18kg civarı olduğunu öğrenip 14kg'luk bir bisiklet alınca çok hafif olacağını bekliyordum ama kesinlikle eski bisikletimden ağır. Bu konuda biraz hayal kırıklığına uğramadım değil. Ama insanlar MTB'yle değil bunlarla uzun turlara çıkıyorlarsa bir bildikleri vardır herhalde.

geotech life 28'' çok hafif ve fiyat/performans açısından beğendiğim bir ürün.

slm Beyler;
Bisikletle ilgili çok bilgim yok 3-4 günlük araştırmayla bişeyler öğreniyorum ama hızlı olmam için tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Şehir bisikleti almak istiyorum. Ancak yurt dışından parçaları getirtip burada toplatmak gibi bir fikrimde var lakin parçaların isimlerini bilmiyorum.Bide orda aldırtacağım kişi de anlamıyor bu işlerden (ÇİN)

öğrendiklerim ve bildiklerim kadro, titanyum en iyi malzeme galiba olmazsa alüminyum da iş görür herhal paslanırmı bilmiyorum:))
V-fren şehirde yeterli diyorlar kuru alanda kullanacağım için, fiyatı hidrolik fren alıp arttırmanın anlamı yok galiba
donanım ise shimano xt orta karar deniyor fiyat çok şişmesin diye bir alt versyonda olabilir ebay da biraz baktım 2012 grup setler var 2013 setler var
yıla görede fiyat değişiyor galiba

Bana bir bisiklet oluşumu için yeterli parçaları listeleyelip yazarsanız sevinirim. hatta link koyarsanız daha da mutlu olurum.
Tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum detaylı bilgi verirlerse memnun olacam.

Yada hiç uğraşma al şu bisiklete gönül rahatlığı ile bin git diyebileceğiniz bir bisiklet model ve markası varmı .

Boyum 1,67 hazır bisiklette bütçem 750-800 tl, toplama yaparsam 1100-1250 ye kadar zorlarım.

arkadaşlar bu bisikletlerden birini alacam kadro ve donanım olarak hangisini tavsiye edersiniz
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

yardımcı olacakmısınnız

Scott sub cross 50 men güzel bir tercih olur amerikan malı bisiklet

Geri