slm Beyler;
Bisikletle ilgili çok bilgim yok 3-4 günlük araştırmayla bişeyler öğreniyorum ama hızlı olmam için tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Şehir bisikleti almak istiyorum. Ancak yurt dışından parçaları getirtip burada toplatmak gibi bir fikrimde var lakin parçaların isimlerini bilmiyorum.Bide orda aldırtacağım kişi de anlamıyor bu işlerden (ÇİN)
öğrendiklerim ve bildiklerim kadro, titanyum en iyi malzeme galiba olmazsa alüminyum da iş görür herhal paslanırmı bilmiyorum

)
V-fren şehirde yeterli diyorlar kuru alanda kullanacağım için, fiyatı hidrolik fren alıp arttırmanın anlamı yok galiba
donanım ise shimano xt orta karar deniyor fiyat çok şişmesin diye bir alt versyonda olabilir ebay da biraz baktım 2012 grup setler var 2013 setler var
yıla görede fiyat değişiyor galiba
Bana bir bisiklet oluşumu için yeterli parçaları listeleyelip yazarsanız sevinirim. hatta link koyarsanız daha da mutlu olurum.
Tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum detaylı bilgi verirlerse memnun olacam.
Yada hiç uğraşma al şu bisiklete gönül rahatlığı ile bin git diyebileceğiniz bir bisiklet model ve markası varmı .
Boyum 1,67 hazır bisiklette bütçem 750-800 tl, toplama yaparsam 1100-1250 ye kadar zorlarım.