Scudo Sports

Şehir içinde bisiklet taytı giyme

@Sabih Bağcı
sabih kardeş bende aliexpresten lampre meridanın formasını almayı düşünüyorum alt üst takım 24 dolar kargo dahil yalnız beden konusunu biraz sıkıntılı
senin formanın bedeni ne boyun kilon kaç sonuçta hepsi çinde yapılıyor :) bi fikir edinebiliriz
birde uzun sürüşlerde rahatlığı nasıl

Scudo
@KaanG
Hocam lütfen lider kültüne saygısızlık etmeyelim, hassas arkadaşlar rahatsız oluyor :)

Dün beni Selimpaşa da kahve de oturan amcalar turist zannettiler :) gözlük,kask,tayt, dan dolayı herhalde....Benimde önce yargılarım vardı ama taytsız işkence gibi geliyor şimdi....

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
@mehmet ulaş Aynen öyle...Uzaylı gormus gıbı bakıyorlar..Cahıllıklerıne yansınlar ! Cokta FİFİ.

@Derya Keçeci
Uh ! :D Adam fena koymus Helal Kardesim :) 2-3 satırla gerekenı yapmıs ^^

ya takmayın milleti spor yapıyosunuz sonuçta kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle giyinin. bende jel sele kılıfı ve sünger padli 30 tl lik bi tayt aldım şortun altına giyiyom ama rahat edemedim hala uzun sürüşlerde ağrı yapıyor. jel padli tayt alsam faydası olur mu? aliexpress den alan arkadaşlar var mı yorum yazabilecek

@m.kılıç
anladığım kadarıyla sen o taytı decathlondan almışsın. hemen çöpe at onu. hiçbir işe yaramıyor çünkü. gerçek bisiklet taytı ile 500 km de gitsen hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

• Beğen
Tepkiler: m.kılıç
@Gökhan BİROL
Aynı hatayı ben de yaptım. Ebay den şu marka ya da şöyle bişey al diyebilir misiniz? Tonla seçenek var ne alacağımı bilemiyorum

Şortun altına tayt giymek zaten çok anlamlı bir şey değil, taytın rahatlığının en azından yarısını götürüyor. Ayrıca bence sadece tayt giymeye göre daha sakil ve komik duruyor.

@@rif
dostum aliexpress'ten verdiğim sipariş pazartesi günü geldi. ve ilk kez dün denedim. inanılmaz rahat. bak linkini de atayım incele. tayt bu arada askılı ve alt üst ikisi de çok kullanışlı. dünya varmış yahu.

(link)

Taytsız şurdan şuraya gidilmez.. Kayseride şehir içinde genişçe bi tur attım yaklaşık gidiş gelişim 50 km ağrıdan dolayı bir sonraki gün oturamadım. İlk fırsatta tayt forma ikilisini alacağım.

@Gökhan BİROL doru sölüyosun bi işe yaramıyor o taytlar. bende yenisini almayı düşünüyorum çünkü bu yaz uzun turlar yapmayı düşünüyorum. aliexpresten alıp memnun kalan arkadaşlardan yardım bekliyorum. aliexpreste fiyatlar uygun gel pad li alt üst takım lampre merida forması 24 dolara satılıyor ama boyadan ötürü kanser olma riski olabilir :)

@Gökhan BİROL kardeş hayırlı olsun forman bu çin ürünlerinde bedeni tutturmak sıkıntı senin boy kilo kaç hangi beden aldın
@KaanG kardeş mtb'm olduğu için şort altına tayt yapıyom

@m.kılıç

benim boy 1.75, kilo 85, xl aldım, tam oturdu. mağazadan alsam o kadar tutturamazdım.

ayrıca bu formanın ucuzları da var, ben özellikle 29 usd olanından aldım, kazık mı yedik bilmiyorum ama kumaşı boyası gayet güzel görünüyor.
kanserojen konusuna gelince, zaten türkiyeden aldığımız herşeyde kanserojen var, gıda, giyim, su, aldığımız nefes, kullandığımız parfüm, yediğimiz bisküvi... bu nedenle pek takılmıyorum

ama sanmıyorum, forma kaliteli çünkü. ben kaliteyim diye bağırıyor.

allaha emanet yaşıyoruz.

@Gökhan BİROL eyvallah kardeş çok yardımcı oldun saolasın senin formadan o satıcıda kalmamış bu arada
ben forumda başkasının yazısında okudum onun için yazdım bu formalar marka ve kaliteli olduğu için öyle bişey olacağını bende sanmıyorum zaten altta kullanıcı yorumlarına bakarsan avrupadan da alanlar var bu formaları öyle bişey olsa onlar almaz değil mi

@m.kılıç

aynen. taklitler de kalite kalite. dün bike&outdoor mağazasındaki formalara baktım, inan arada öyle dağlar kadar farklar yok. formanın kokusu bile aynı. mağazalarda satılan ürünler de çinden geliyor. bugün specialized ürünleri bile hemen hepsi çin üretimi. ha, kaliteye göre fiyat tabii. biz de aliexpressteki kaliteli ürünler satan bir mağazadan aldık.
eğer istanbulda isen buluşup bakabiliriz, kaliteyi görmen incelemen açısından

@Gökhan BİROL olabilir kardeş çok uzak değilsen ben bağcılar parsellerde oturuyorum hafta sonu c.tesi bisikletle gezecem ama nereye gideceğimi planlamadım daha

@m.kılıç

cumartesi olabilir, bir aksilik olmazsa. bi Sarıyer yaparız, rumeliden Anadolu kavağına geçer Beykoz-Üsküdar-Beşiktaş yaparız mesela. sevdiğim bir güzergah :)

boş versenize yeri geliyor dışarıdaki adamlar garip bakıyor denmiş ama bu forumda bile şişmansan giyme göz zevki demişler şaka gibi yahu insanlar sizin kalıplarınıza göre şekilcilik anlayışınıza göre mi hareket etmek zorundalar !!

İnsanların nasıl baktığı ve ne düşündüğü mü yoksa taytsız bir genital bölgenin ne kadar acı çektiğimidir önemli olan ? Seçim sizin :)

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
@Gökhan BİROL gökhan bey aliexpresden kargo kaç günde geldi ?hangi kargo firması ?birde gümrüğe takılmaması için fatura meblası ne lasar olmalı ? Cevabınız için şimdiden teşekkürler....

Geri