Gökhan G. Aktif Üye Kayıt 2 Eylül 2013 Mesaj 103 Tepki 113 Şehir Türkiye 30 Mart 2015 #1 Şehir içi ulaşım amaçlı hizmet veya şehir bisikleti almak istiyorum. Modeller hakkında bilgim hiç yok. Önceliğim hafif olması, bütçem en fazla 700 TL, model marka önerebilir misiniz
Şehir içi ulaşım amaçlı hizmet veya şehir bisikleti almak istiyorum. Modeller hakkında bilgim hiç yok. Önceliğim hafif olması, bütçem en fazla 700 TL, model marka önerebilir misiniz
mugurgok Üye Kayıt 1 Nisan 2015 Mesaj 9 Tepki 5 Yaş 36 Şehir İstanbul İsim Uğur Gök Bisiklet Carraro 1 Nisan 2015 #2 Selamlar, bende sizin gibi bir bisiklet aradım. 700tl'ye her yeri alüminyum olan ama çok da hafif olmayan Carraro 221'i aldım. Bir bakmanızı öneririm.
Selamlar, bende sizin gibi bir bisiklet aradım. 700tl'ye her yeri alüminyum olan ama çok da hafif olmayan Carraro 221'i aldım. Bir bakmanızı öneririm.
alierkanimrek Forum Demirbaşı Kayıt 13 Kasım 2008 Mesaj 413 Tepki 331 Şehir Antalya Bisiklet Carraro 1 Nisan 2015 #3 Bende 221'i satıp o fiyata bildiğim en hafif bisikleti aldım, lastikleri değişince biraz daha hafifledi, imzama bakabilirsiniz.
Bende 221'i satıp o fiyata bildiğim en hafif bisikleti aldım, lastikleri değişince biraz daha hafifledi, imzama bakabilirsiniz.
Gökhan G. Aktif Üye Kayıt 2 Eylül 2013 Mesaj 103 Tepki 113 Şehir Türkiye 2 Nisan 2015 #4 Dediginiz modelleri inceleyeceğim, bisan paradise diye bir model gördüm gerçeğini bulursam bisikletcilerde bakıcam, teşekkürler
Dediginiz modelleri inceleyeceğim, bisan paradise diye bir model gördüm gerçeğini bulursam bisikletcilerde bakıcam, teşekkürler