A Ahmet Saylak Üye Kayıt 10 Mart 2013 Mesaj 23 Tepki 2 Şehir İzmir Bisiklet Bisan 26 Mart 2013 #1 Arkadaşlar merhaba, kardeşim için şehir bisikleti almayı düşünüyorum aklımda bu bisklet var (link) . Bütçem 800-900 tl arası tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum . İyi forumlar..
Arkadaşlar merhaba, kardeşim için şehir bisikleti almayı düşünüyorum aklımda bu bisklet var (link) . Bütçem 800-900 tl arası tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum . İyi forumlar..
Nihat Gündüz Üye Kayıt 1 Temmuz 2011 Mesaj 83 Tepki 17 Şehir Trabzon 26 Mart 2013 #2 (link) City Sport 10 vites sistemiyle,maşasıyla,hidrolik freniyle link verdiğiniz üründen daha üst bir modeldir.
(link) City Sport 10 vites sistemiyle,maşasıyla,hidrolik freniyle link verdiğiniz üründen daha üst bir modeldir.
burak koksal Üye Kayıt 21 Şubat 2013 Mesaj 64 Tepki 12 Şehir istanbul bostancı Bisiklet Carraro 26 Mart 2013 #3 sadece sehir içi için kullanımda düz maşa daha az yorucu olabiliyor. bence su modele bakabilirsiniz: (link)
sadece sehir içi için kullanımda düz maşa daha az yorucu olabiliyor. bence su modele bakabilirsiniz: (link)