Scudo Sports

şehir bisikleti önerisi

Gürkan E

Üye
Tepki
10
Bisiklet
Kron
merhaba şehir bisikleti almak istiyorum bütçem 250tl ikinci el yada sıfır farketmez zamanla modifiye edip maksimum performanslı bir bisiklet haline getirmek istiyorum
istanbul avrupa yakasından alışveriş yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
boy:182 cm
iç bacak:80 cm

Scudo
trek olabilir,,http://www.trekbikes.com/images/bikes/2010/xl/valencia_bluesteel.jpg

bütçe çok az yalnız ,,

değerli öneriniz için teşekkürler fakat başlangıç için bütçeme uygun bir bisiklet alıp onu bir kaç değişiklikle zaman içinde şehir bisikleti kıvamı kadar olmasa da ona yakın bir şey yapmak istiyorum kısaca acemilik dönemini alacağım bisiklet üstünde öğrenerek geçirmek istiyorum bu aşamadan sonraki yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yapacağınız şey, Sahibinden sitesine girip, 28" jantlı, kadrosu boyunuza uygun, v frenli modelleri ayıklamaktır. 300-350 liralık bisikletleri de pazarlıkla bütçenize dahil edebileceğinizi unutmayın. Enpara Encard bulabilirseniz ya da çıkartırsanız (tamamen ücretsiz), 80 TL indirimli alabilirsiniz aşağıdaki modeli;

(link)

Birkaç tane de indirim çeki bulursanız, 300'ün altına alınır. Harika olur. Kadın yazdığına bakmayın, kadın da erkek de kullanır.

@ahmetcan44

Bu link'teki bisiklet 19 inc.Ayrıca bayan modeli size olmaz.Size uygun kadro boyuna göre şehir bisikleti almalısınız.

Kadro boyu bir yana, bayan modeli yazıyor diye erkek kullanamıyor mu Ozan Güneri? Bayanların daha rahat kullanabilmesi için tasarlanmış, hepsi bu.

bütçeyi zorlayarak 400 tl ye çıkardım :)
bisiklet nereden alınır bilmiyorum internetten önerebileceğiniz bir site veya istanbulda nereden temin edebilirim tabi yeni bütçe ile sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda.
trek bisikletler hakkında internette fiyat bilgisi bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bence bütçenizle 2. el bisikletlere bakın. Bu bütçelerde sıfır çok zor. Yukarıda verdiğim model var en uygun seçenek olarak. Onun erkek modeli vardı stokta kalmadı. En uygunu bu.

Trek alamazsınız, bütçeyi epeyce aşar. Yerli markalar dışında pek seçeneğiniz yok. Birkaç örnek vereyim;

(link)

(link)

Boyunuza uygun, bu tip bir şey alabilirsiniz.

Salcano City Sport 21VR 700C 490 tl
Kawasaki Patrol-28 Jant Erkek 24V Ctb 483 tl

hepsiburada fiyatları enpara ile 80 tl indirim olursa benim bütçeme yaklaşmış olur 2 seçenekten birini almak sizce mantıklı mı seçim ne olmalı ?

Tabii ki 21VR modeli. 98 TL indirim olur %20 hesap edince. 392 liraya almış olursunuz. Yalnız 18 inç size biraz küçük gelebilir.

bayan yazıyor diye erkek kullanamaz mı da nedemek bide etek alsın o zaman.. yapma hocam allah askına

kısaca konuyu toparlamak gerekirse ümit hacker 2818 almayı düşünüyorum.sizce nasıldır?
(link)

sizce link güvenilir midir? yada ümit marka bisikletleri istanbul da en ucuz nereden bulabilirim?

konu içerisinde luzumsuz tartışmaya giren her iki arkadaşa da yazıyorum o kadar cok şikayet gelmiş ki hakkınızda, çok sayıda uyemız rahatsız olmuş.bir sonraki benzer tartışmanızda uyarı almadan uzaklaştırma alacaksınız bilgilerinize.Luzumsuz mesajlar silinmiştir.

sahininden com da gayet güzel bisikletler var

Arkadaşlar bugün uzun araştırmalar sonucu bisikletimi aldım.İlk gün olmasına rağmen 14-15 km kullandım her bisikletçinin korkulu rüyası köpeklerin saldırısına uğradım :) Tam onlardan kurtuldum derken derin bir çukura düştüm ve ön iç lastik patladı :) Civarda bisikletçi bulup yaptırdım jant takımında bir hasar oluşmadı sanırım şanslıydım :) Tüm bunlar olmadan önce bir kaç fotoğraf çekme fırsatım da oldu onları sizinle de paylaşmak istedim.Bu aşamaya gelmemde yardımcı olan forum üyelerine teşekkür ederim.Daha yolun başındayım sizlerden öğreneceğim çok şey var.
http://k1310.hizliresim.com/1g/w/tzj68.jpg

http://k1310.hizliresim.com/1g/w/tzj6m.jpg

http://j1310.hizliresim.com/1g/w/tzj6w.jpg

Jantın akordu gitmiştir en fazla, bisikletçi halletmiştir herhalde. Geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Güle güle kullanın. :)

teşekkür ederim:) herhangi bir şey olduğunda sizlerden tekrar yardım isteyeceğimden emin olabilirsiniz .

@Gürkan E

hayırlı olsun... sanırım birde disk fren olsa tadından yenmez tek konulmayan şey oymuş gibi duruyo maşşalahı var. keyifli pedallar...

bisikleti anadolu yakasından ikinci el aldım fiyat olaraksa şöyle diyebilirm konu başındaki bütçemin çok çok fazla üstünde.
ön maşa ve arkada ekstra delikler var sanırım disk fren uyumlu olabilir çok araştırdım ve disk fren için ağır olur dediler bende v fren ile başladım belki ileride mekanik diske geçebilirim :) frenleme konusunda disk frenin yeri ayrıymış fakat hidrolik mi mekanik mi ona karar verebilmiş değilim :)

Geri