Scudo Sports

Sedona

Tepki
15
Sedona 711-v Fren bu bisiklek hakkında yorumlarınız bekliyorum.Ayrıca bu bisikleti alsam daha sonra hidrolik taktırabilir myiim ?

Scudo
fiyat-performans olarak iyi bir seçim.bildiğim kadarıyla bu kadrolar disk fren uyumlu.yani ilerliyen zamanda disk fren takabilirsin.ancak şunu belirtmeliyim yağmurlu havada fazla sürmiyeceksen ve özellikle arazide çamura girmeyeceksen disk fren için ısrarlı olma derim.eğer peşin alacaksan ikinciel daha iyi bişeylerde bulabiirsin.

• Beğen
Tepkiler: anıl sevgi
Arazi pek çıkmıycam ancak olsada bana bir zararı olur mu ?

Birde bu bisiklet fiyatında başka önerileriniz neler ?

Disk fren olarak hidrolik diski tavsiye ederim.gerçekten yağmurda,çamurda çok iyi,v frene göre.disk frende de fiyat performans olarak sana slx'i öneririm. 1.5-2yıl hiç dokunmadan kullanırsın çok da rahat ettirir..:)

• Beğen
Tepkiler: anıl sevgi
@başar akten

ne kadar ne nerden aldınız ayrıca ilk yorumlarınız alabilir miyim :))?

Sedona 711 sport series bu bisikletin fiyatı ne kadar bilen var mı ?
Ayrıca nerden bulabilirmm

anıl ben izmirde seda bisikletten aldım..
(link)
disk fren olanı 520 dolar, v fren 460 dolar..
nakitte indirim yaparlar..
muğlada bayi var mı bilmiyorum, yoksa en yakın izmirden alabilirsin..
sundu bisiklet servis açısından zayıf kalıyor bence..
seda ya da doruk bisiklete bakabilirsin

@başar akten

Tamam birde Sedona sport series var bunu nerde bulabilirm bu diğerlerine göre daha iyi görünüyor ve daha sport

anıl sandığım kadarıyla sport series bu serinin adı..
sport series diye ayrı bir bisiklet görmedim..
sen gördüysen bize foto ya da linkle yardımcı olabilirsin..

@anıl sevgi

Daha sonra hidrolik taktırabilirsin ama çok masraflı olur onun yerine hidrolik disk frenli sedona 741-D alabilirsin.

Bu linkte var:
(link)

Hidrolik istiyorsanız 741 D . Çok para vermem 711 D alabilirsiniz, mekanik diskli, ama daha sonra jant göbekleri değiştirmeden güzel bir 2. el/sıfır hidrolik set alırsınız. 711 V'de disk fren takmak isterseniz göbekleri değiştirmek lazım olur.
Bence en iyi seçim 741 d.

@başar akten

Sport serisi konusunda sana katılıyorum varsa öyle birşey bende merak etim doğrusu

Bazı arkadaşların yorumlarına katılıyorum bencede disk olacaksa hidrolik olsun en başından hidrolik olan bir model araştır tabi işin maddi kısmı var hidrolik olan modeller daha pahalı o zaman senin baktığın bisiklette gayet güzel.

Geri