Scudo Sports

Sedona sd761 kadro

nasuh

Forum Bağımlısı
Tepki
95
sedona kadro ağırığı 1500 gr civarlarında tam olarak bilmiyorum ağrılığını , sıfır kadro istenilen ölçüde kadro var

fiyatı= 250 ytl

Scudo
ben ilgiliyim..ama sedona hakkında pek bir şey bilmiyorum. Aradığım kadro uzun yolda, şehiriçinde konforlu kullanım için olmalı, bu kadrolar buna uygun mu? kadroların resmi var mı? Kadroları nasıl görebilirim?

murat
muratugrul@gmail.com

http://img56.imageshack.us/img56/8418/img0151qf6qu0.jpg

bu bir arkadaşın bisikleti daha iyi görebilmeniz için böyle komple halde koyayım dedim

bu kadro ile uzun yola giden esbike den arkadaşlar vardı , yarı profesyonel anlamda yarışlarda sedona kadro kullanan kişilerde çok
tabi bide psylo şu an 125 mm durumunda :)

güzel kadro ben bursadan bi kadro arıyorum belki bu uygun olabilir tlf numaranızı yazarsanız sevinirim

şen bisiklet daha ucuza veriyorsa ordan alsınlar o zmn

bide forum kurallarını okursanız yaptığınız şeyin yasak olduğunu anlarsınız neyse

kusura bakma ama sn beni yanlış anladın arkadas bursada bi kadro arıyorum deyince bnde şen bisiklet die atladım yani müsterini alıyorum die düsünüyosan bagışla
tekrar özür dilerim

Nasuh bu kadrolardan daha varmı acaba? Almayı çok istiyorum fakat şu an malii anlamda sıfırım.Eger kadromu birisine satabilirsem kesinlikle alırım.Ama atıyorum 3 ay sonra sattım kadroyu o zaman elinde bu kadrolardan kalırmı acaba? Fiyatı gerçekten çok çok uygunçKAçırmak büyük acı olur benim için....

kadro var enes sorun değil ama 3 ay sonrası ne gösterir bilemem tabi ki
istersen sedona carbon var 1300 ytl sorun olmaz :D :)

1300 ytl param olsa keşke :) NEyse şu elimdeki kadroyu bir çıkartsam alacam bi tane sedona inş...

Nasuh kardeş selam birşey sormak istiyorum. şu arkadaşının olduğunu söylediğin bisikleti aynı kadro üzerine ama daha düşük orta karar (hatta düşük. mesela maşa, sıradan düşük seviye bir maşa olursa ve de diğerleri) komponentlerle aşağı yukarı ne kadara toplarsınız? Frenler de hidrolik değil mekanik olsun. Acera yada Alivio takım tercihim olur. Parlak kırmızı kadro üzerine siyah ağırlıklı donanım ve lastikler falan görünüm çok aşırı hoşuma gitti:D :p ben normalde TREK 3900 kullanıyorum ama bi anda bu kırmızı kadro gündemime giriverdi:p :rolleyes:

Geri