Scudo Sports

Sedona için brooks elcik seçimi

ömer yetmişüç

Aktif Üye
Tepki
38
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar herkese merhaba, Sayenizde tanışmış olduğum brooks firmasının b67 koyu kahve selesini simsiyah sedona 301 e taktım. açıkcası sipariş verirken birhayli kararsız kalmıştım renk konusunda ama gördüğüm kadarıyla tüm dünyada bir hayli örneği var. hatta trek markasının sıfır bisikletinde bile bu seçimi görünce benim gibi düşünen birilerinin olduğunu bilmek biraz olsun içimi rahatlattı. bence biraz daha fazla seleyi ön plana çıkartan,deri algısını daha fazla ortaya koyan bir renk koyu kahve. neyse.. gelelim şimdiki konuya. simsiyah bisiklete elcik alayım dedim. ama bu sefer siyah renk seçeceğim çünkü gidonda siyah. adresinde göreceğiniz brooks elciklerden almaya karar verdim. bu elciklerden kullanan varmı? memnunmusunuz? Gerçek deri olmak şartıyla başka alınabilecek alternatif varmıdır? 69€ fiyatı var. alıpta pişman olmamak için sizlere sormak istedim. şimdiden herkese teşekkürler...

Scudo
Bence çok şık duruyor.Şimdiden hayırlı olsun :)

ERGON GP1 elcik öneririm. bir çok ödül almış mükemmel kavrayışı olan ergonomik bir elcik. kahverengi gibi renk seçenekleri de var. :in:
(link)

• Beğen
Tepkiler: ömer yetmişüç
eğer seleyi de değiştirmeyi düşünüyorsan o zaman bisiklet rengine göre bal rengini veya kahverengi öneririm ama yok sele değiştirmiceksen siyah al

@MehmetAli07

Ilk görüşte aşk ..... Bayıldım bu modele .... Türkiye'de satışı varmı acaba?

@ömer yetmişüç

(link)
türkiye'de değil ama bekleyebilirsen kargo dahil 31.11$ tutuyor...

düzeltme:
tam aynı model değilmiş, önerilen buymuş: (link)
$75.89 oluyormuş bu da kargo dahil

@Mert C.

Bu modeli bulup denemeye çalışacağım çok teşekkürler...

(link)

80TL'ye Sanalpazar'da satışı varmış...

Arkadaşlar brooks elcik aldım. Kalitesi tartışılmaz, hissiyat çok iyi. Eldiven giymek istemiyorsunuz. Tavsiye ederim. O para edermi etmez ama o kaliteyi başka yerde bulamadığınızdan mecbur kalıyorsunuz.http://img.tapatalk.com/d/14/02/23/huny9u3y.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/02/23/ahe9y6yd.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri