Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

orta dişlide kalma sorunu ön aktarıcı ayarındandır.bir bisikletiçiye götür 2 dakkada yapar.fren sorunu ya yantın kaymı olabilir yada akortunu kaçırmış olabilirsiniz.bu sorunu jantı yerine tam ve düz bir şekilde oturt eğer sorun devam ediyorsa akortunu yaptırt. 2 haftada bütün ayarları kaçırmışınız bakıyorum :D ve tabi bisiklet dünyasında yeniyiz demişsiniz o zaman yeni bir kask,eldiven ve gözlük edinmeniz yararınız olacaktır...

Scudo
Yeni bisiklet alındığı zaman kullanılmaya başladıktan bir müddet sonra vites ve fren grubunda kullanılan tellere yüksek güçte yük bindiğinden gevşeme yapabilir. Ayrıca jant telleride iyice yerine oturacağından bir müddet sonra akort ayarıda bozulur. Yalnız şu var ki yeni alınan bisikletlerin ne marka olursa olsun, ilk bakımı ücretsizdir. Sizin bisikletiniz ilk bakım zamanı gelmiş görünüyor. Bu hizmeti aldığınız yerin size ücretsiz vermesi lazım. Yok bisikletçi vermiyorsa bile siz bisikletinizin vites ayarlarını ve jantlarınızın akort ayarlarını kontrol ettiriniz. Frenlerde ki problem v-brake fren bacaklarından kaynaklanıyor olabilir, bazen fren bacaklarının yayı probem çıkartıyor ve freni sıktığınızda kendini geri bırakmayabiliyor. Ayna kolda zincirin ortada kalması büyük bir ihtimalle vites tellerinin gevşemesinden dolayı ayarından bozulmasından kaynaklanıyordur. Şimdiden geçmiş olsun. Sağlıklı, sıhhatli bol pedallı günler dilerim.

arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için sanırım en kısa zamanda yeniden kaçkar bisiklete gitmek zorundayız :) dediğiniz gibi 2 haftada bütün ayarlarını bozduk bisikletin :)

ben borlayı oneriirim
bisikletin üzerinddeki parçaları ii araştırısanız farkı anlarsınız.

Kesinlikle Borla derim benim de borla'm var...çok memnunum...şimdiden hayırlı kazasız belasız pedala basman dileğiyle;)

Bende sedona derim çünkü kronlar için pek iç açıcı şeyler denmiyor.

bencede borla ben borla kullanıyorum fiyatına göre iyi bir bisiklet, xc500 den daha iyi

Sedona Borla'mın ön attırıcıda sornum var..sürekli aşşağıya kayıyor..gün geçtikçe 3.vitese atmakta zorlanıyor ve 3.vıitesteyken zincir attırıcıya sürtüp ses çıkarıyor..defalarca kaçkar bisikete gidip ayarlattım ama her seferinde tekrar sorun başladı...bu konuda ne yapabilirim..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@gurkankas
Gözümden kaçmış. Kaçkar teknik olarak iyi bir bisikletçidir. Sorunun kaynağını kolayca bulabilirler, bu konuda bir şey söylemediler mi acaba?

Bugün sonunda Kaçkar da hallettim.Serkan Abiye tekrar teşekkürler..Artık Bisikletle Giderken Lastiğin tatlı uğultusundan başka birşey duymuyorum...:)

@imhoteb

ben 5 aylık bir sedona borla kullanıcısıyım.dağ-tepe-yağmur-çamur-bataklık-taşlık-kayalık her alanda kullandım.emin ol bundan daha iyi ve daha rahat bisiklet bulamazsın....

Benim de borla m var yaklaşık 3 aydır kullanıyorum neredeyse her borla kullanıcısının gibi benimde arka göbek sorunum var yakında ondanda kurtuluyorum.onun dışında oldukça iyi ve ekonomik bir başlangıç bisikleti.Sağlam ve rahat.Ön maşasıda lock out özellikli(gerktiğinde kitlenebiliyor)gayet iyi bir maşa.
Bence düşük bütçesi olanların hiç düşünmeden alması gereken bir mtb bisikleti(tıpkı benim gibi).Şimdiden haırlı olsun,kazasız belazsız pedallamanız dileğiyle.

@özgüç

bende aldıgımdan 2 hafta sonra arka göbek yamuldu.bisikletcime götürdüm yenisiyle değiştirdiğini söyledi fakat eve daha varmadan gene yamuldu(sanırım yalan söylediler bana :( )...herneyse sonuc olarak göbeği değiştiricem.Siz hangi göbeği önerirsiniz ? istanbuldan internettende alabilirim

@iSma
internetten alabilirsin ama jant tellerinin tek tek örülüp akord edilmesi lazım aklında olsun

corratec taal,bacco diye 2008 modeller var sanırım fiyatlar o düzeye yakın.Kaçırma derim.Alman teknolojisi en azından

Geri