Scudo Sports

SEDONA BORLA BÜYÜK DEĞİŞİM(öncesi ve sonrası resimleriyle)

Scudo
Büyük emek harcanmış.
Elinize sağlık.
Güle güle binin.

• Beğen
Tepkiler: Atıl Güven
Teşekkürler arkadaşlar ama bu değişimin bir sonu yok yaptıkça daha fazlasını istiyorsunuz
sıradaki yapılacaklar
ön vites : XTR
gidon-gidon boğazı-sele borusu : Ritchey beyaz takılacak
Maşa : Rock-shox'ın havalı bir modeliyle değişecek
pedallar : Spd olucak
yani değişecek daha çok parça var :D

@farukbas77
XTR arka vites + Sram ruble + Alivio ön vites = 200 tl
Ama sanırım bu arka vites piyasada 100 tl ye satılıyor temizleri.

@farukbas77
Ben geçen sene temmuz ayında erdoğanlar bisikletten 550 tl ye sıfır aldım.650 tl idi en fazla 550 tl param vardı ve ufak bir indirim yapmışlardı bana

Bisikletten bahsetmiyorsunuz değil mi ben çünkü parçaları mı 2. el aldınız diye sormuştum da? :):):)

ben de bisikleti soruyorsunuz sanmıştım :D
''Xtr arka vites'' ve ''cook bros. racing aynakol'' hariç parçaların hepsini sıfır aldım :D

parçaların tamamı sıfırmı kardeş ? neler ikinci el ayrıntılı fiyat verme gibi bir ihtimalin varmı acaba ?

hangilerinin ikinci el olduğu yukarda yazıyor gelelim fiyatlara :D
Xtr arka vites(2006 model ters yay) + Sram 9 lu ruble(sıfır bisikletten sökülmüş) + Alivio ön vites(sıfır bisik. sökülmüş) = 200 tl
Cook Bros. Racing(99 model ama tıkır tıkır çalışıyor ve en büyük dişli 46'lık XTR (2006 modeli ),Orta dişli Syncros. ) Aynakol = 80 tl
Deore Ön ve Arka göbekler(sıfır) = 60 tl
Deore Vites kolları = 100 tl
Tektro Eclipse fren kolları = 30 tl
Rubena Charybıds Lastikler = 60 tl

BİSİKLETİN SAĞLADIĞI PERFORMANS PAHA BİÇİLEMEZ. :D

@Atıl Güven

eyvallah kardeşim saolasın :) eline sağlık güzel olmuş :D

@yasinduran
zinciri yazmayı unutmuşum
Shimano HG 53 Deore zincir = 40 tl

Yani yaklaşık 500 tl'lik masraf yapılmış:) Bir bisiklet parası kadar ama değmiş:)

Eğer ki bisikletinin garantisi dolmadıysa gidon ve gidon boğazında turuncu olmuş yerler için Aslı Bisiklet ile görüştüğün taktirde sana yakın olan servis noktasına bu parçaların yenisini gönderip ücretsiz değiştiriyor. Ben 2011 711V model bisikletiminkini bu sene değiştirdim. Bilginize...

@farukbas77

evet bir bisiklet parası kadar ama şöyle düşündüğün zaman bayaa karlı çıkılıyor
Ben şimdi kendi bisikletimi satsam 450 tl ederdi.Üstüne de 500 tl versem 950 tl yapar.Bu paraya sıfır bu kadar donanımlı bir bisiklet bulmak imkansıza yakın
2.el niye bakıcam zaten kendi bisikletim sıfırdı.En azından kendi eskittiğim bisikletime Kendi istediğim parçaları taktım.Ve iddaa ediyorum ki 950 tl ye sıfır hiç bir bisiklet(sedona) bu kadar donanımlı olamaz.Deore donanımlı bile alamazsın.En fazla alivio donanımlı bir bisiklet alırsınki.Xtr ile Alivio yu karşılaştıramazsın bile.Alivio sert kullanımda 1 yılda elinde kalır.Xtr en az 10 yıl götürür.Yani ilerde bisikletin sana yetmezde daha üst bir şeyler düşünürsen.Benim yaptığım gibi bir değişim yaparsan karlı çıkarsın zaten bisikletin benimkinin aynısı kadrosu çok güzel ve değişime açık

@EMRAH CATAK
aldığımda kutudan böyle çıktı bence çok güzel görünüyor.Başka sedonalarda gördüm onların siyah gidonu bisikleti belli etmiyor.Ama bu çok dikkat çekiyor.O yüzden üstüne para verseler değiştirmem siyahıyla :D

Evrim geçişmiş resmen ama evrimini henüz tamamlamamış :) Daha eklenecek şeyler bulunur. Kazasız sürüşler olsun. Garanti dolduğu'nda bende evrimleştireceğim.

• Beğen
Tepkiler: Atıl Güven
@Koray06
Daha bu değişim başlangıç antrenman turları :D daha değişecek çok parça var
Maşa
jantlar
gidon,gidon boğazı,sele borusu
pedallar...
Bu arada bu tip değişikliğin garantiyi etkilediğini sanmıyorum.garanti sadece kadro için değil mi ? yani diğer parçalarda mı garanti kapsamında oluyor ?

Geri