Scudo Sports

Sedona borla 720 series marka mavi bisikletim çalındı

Tepki
5
İsim
Selman Farisi AKTÜRK
Bisiklet
Sedona
Ankara'da ODTÜ 2.Yurt önündeki bisiklet parkında kilitli olarak duran
bisikletim çalındı. En son 6 Haziran tarihinde kontrol etmiştim.
Bayramda ailemin yanına gittim ve döndüğümde bisikletim yoktu.
Kameraları inceleyeceğim ama yine de denk gelirse haber veriniz.

Bisikletim Sedona Borla 720 Series 2016 model Medium boy ve 27 vites ve
mavi renkteydi. Mtb yani kalın lastikleri vardı üzerinde.

Telefon numaram: 0554 289 04 98
Mail: selman.farisi.akturk@gmail.com

Maalesef çok az fotoğrafım var.
Bir fotoğrafı internetten buldum diğeri de kendi fotoğrafım.
sedona-720-2015-mavi-20__1591879526263352.jpg IMG-20180626-WA0006.jpg
Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Scudo
Geçmiş olsun. Derdinize çare olamayacak bu saatten sonra ama, şunu çok iyi öğrenmekte fayda var. Forumda da binlerce kez yazılmıştır ama tekraredelim. Bisikleti asla bir yere bağlayıp uzun süreli onu yalnız başına bırakmamak gerekiyor. Çünkü çalınıyor.
Onu orda bir iki gündür bağlı şekilde gören birileri, biri bağlayıp gitmiş, fırsat bu fırsat diyip çalıyor.

Kamera görüntüleri dışında bulamazsınız. Çalanlar çoktan icabına bakmıştır bisikletin. Bisikleti değil de belki çalanı bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: selmanfarisi
@selmanfarisi Geçmiş olsun. 6 hazirandan beri dışarda kalması hırsızlara davetiye çıkarmış maalesef. İnş bulursunuz. Kilit olarak ne vardı üzerinde.

Hocam ODTÜ'de yurtlarda kalan öğrenciler bisikletlerini yurda alamadıkları için mecburen yurtlar önündeki park yerlerini kullanmak zorundalar. Aslında 1 senedir zaten dışarıda duruyor bisikletim. 6 Haziranda da eve gittiğim için bakmıştım yerinde mi diye. Anladığım kadarıyla toplu bir şekilde bisikletler çalınmış. Gerekli şikayetleri yaptık ama bulunması zor tabi. Kameralardan incelendiğinde bir kişi demir makası ile kilitleri kesiyor ve biraz bekleyip bisikletle uzaklaşıyor. Umarım bu hırsızlar yakalanır.

Çok geçmiş olsun. Benimde iki ay önce 100.Yıl da zincirli iken Sedona 410um çalındı. Çok üzüldüm.

• Beğen
Tepkiler: demir77
@selmanfarisi

Hocam genelde kaba kuvvetle kesiyorlar. Sağlam bir u kilit kullanın bundan sonra. Tabi öncelikle bisikletinizi bulursunuz inş.

Gecmis olsun, en kisa surede bulunur umarim.

Geri