Scudo Sports

sedona 991 scandium.doğal ortamında!!!

iskender

Forum Bağımlısı
Tepki
250
İsim
iskender özbey
Bisiklet
Cannondale
merhaba bisiklet ve doğa sevenler!sadece bisikleti değil aynı zamanda bisikletin en güzel ortamı olan doğayıda ekleyerek biraz daha keyifli bir seyir olsun diye baharda gezdiğim yerlerde çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim.umarım beğenirsiniz...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
hakikaten çok hoş bisiklet. ama bu modeli sanırım duymamıştım hiç:S o da benim ayıbım olsun:) iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: iskender
bisikletiniz ve doğa cok güzel.dağ bisikletine yakışır yerler bu yaz bende bol bol girecem böyle yerlere kazasız belasız kullanın...

• Beğen
yaa 991 ile 411 benım en sevdıgım platonık aşık oldugum bısıkletler , ona cok ıyı bakın turunun sayılı orneklerınden :( , bol pedallar ..

• Beğen
Güzel bisiklet.Özellikle kadro rengi hoşuma gitti.Doğa içindeki rersimler ayrı bir güzel...Doğa ve bisiklet bütünleşmiş...Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Doğal ortamında, vahşi bir at gibi. Özellikle bu modelin rengi çok güzel. Gittiğiniz yerler de en az bisikletiniz kadar güzel. İyi gezmeler dilerim.

• Beğen
ya daha fazla çekmeyin bu resimlerden insanı antalya'ya taşınmaya zorluyosunuz olmuyo böyle :)

resimler de çok güzel bisiklet de çok güzel. resimlerin bazıları sedonanın katoloğunda kullanılabilecek kadar iyi çkmış.

• Beğen
Çok güzel bi bisikelt gerçektn hafiften kendi bisikletime benzettim . Bu renge bitiyorum..:)

Güle güle kulanın,güzel fotoğraflar için teşekkürler.

• Beğen
ah zamanında resmini ne çok aramıstım 991 in ama görememiştim bunların yeni modelleride pek yok ortalıkta neden se... gülegüle kullanın bu nadide cevheri...

• Beğen
ilk defa bu modeli görüyorum gerçekten harika bi parça böyle parçaları forumda daha sık görmek istiyoruz eski ile yeni parçaların birleşimide iyi oluyor :)

• Beğen
Güle güle kullan, bisikletin de çektiğin fotoğraflar da çok güzel...

• Beğen
Eline sağlık İskender, çok güzel bir bisiklet ve çok güzel fotoğraflar olmuş, güle güle kullan...

• Beğen
Abi daha önce arazi gördü mü veya yarış koştu mu işin gırgırını geçeyim harika bir bisiklet abi Allah kaza bela göstermesin güle güle kullan :)

• Beğen
Geri