Yasin bey lütfen telefonlarıma cevap verin hala sizden aldığım aynakolun sorunlu dişlisinin yenisini göndermenizi bekliyorum. Konuşup bazı konularda anlaşmaya vardığımızı sanıyordum. 3 gündür telefonlarıma cevap vermiyorsunuz. Ayıp....
Siz beni arayıp ürünleri almak istediğinizi belirttiniz bende parçaların durumlarını size anlattım. Konuşmalarımızda "Aynakolun 2. yaprağı shimano ve ömrünün %75 inden fazlasını doldurdu" ibaresini defalarca belirttim. Sizde bunun farkında olarak ürünüz aldınız.
Sonrasında yeni dişli bulma konusunda yardım istediniz, bende dişliyi birkaç yere soruşturdum. Yazdıklarınız telefonda konuştuklarımızla çelişiyor !Ürünü alalı kaç hafta oldu isterseniz ürünü geri verebilirdiniz ! ! :boese157: :boese157: Lütfen !
Yasin bey ilk olarak dişlinin ömrünün %50sini doldurduğunu fakat sorunsuz şekilde çalıştığını söylediniz. Fakat ben bisikleti tam anlamıyla toplayamadigim için deneme şansı bulamadım bunu siz de biliyorsunuz. 6 gün önce tam anlamıyla bisikleti ayağa kaldırdım ve zincirin orta dişlide atma yaşadığını size belirttim. Sizde bana konuştuktan sonra hemen birkaç kişiyi arayıp sorunu çözeceğinizi, dişliyi bana göndereceğinizi söylediniz 3 gün ses cikmadi bekledim. Ama son üç gündür günde en az 10 defa sizi aradım ama cevap yok. Kusura bakmayin ama sonuçta bende verilmiş söze göre hareket ettim.