Scudo Sports

sedona 751 2013 yorumlarınız

Can TOPCU

Üye
Tepki
7
İsim
Can Topcu
Bisiklet
Carraro
sedona 751 (2013) hakkındaki yorumlarınız ?

Scudo
bir de bisikletin fotoğrafını eklesen iyiydi... :p

http://www.sedonabisiklet.com/#!751/c10vw

http://d1302.hizliresim.com/16/j/k5cnb.png

Sedona 751 benim favorimdir tüm parçaları gerçekten çok güzel üstelik 30 vitesli ve cekiş sistemi ve frenleri sram:)

Tek şüphde kaldığım nokta acaba kadronun sokakta falan duruşu nasıl çok merak ediyorum henüz buunduğum ilcey gelmedi gidip görecek olan varsa fotoğrafını çekerse çok sevinirim:)

Keşke daha iyi bir maşa taksalarmış

@ctorhan

Ne önerirdiniz hocam omega maşa yeterli değilmi?

@Berat Öztürk
Senin kullanma tarzına bağlı tabi kide ama büyük ihtimal 2 sene içerisinde esnemeye başlar diye düşünüyorum

@ctorhan

751 de hangi maşayı görmek isterdiniz?

bende sedona 751 düşünüyorum şu bu fiyatı bu donanıma göre çok uygun bende bisikleti görmek için sabırsızlanıyorum :)

bende sedona 751 düşünüyorum bu fiyata bu donanım çok uygun bende bisikleti görmek için sabırsızlanıyorum :)

Bu kadroyu beğenmediğim için 2012 kadro bulup onu aldım, memnunum. Sram x5 setle akıcılık gerçekten iyi. Belki ileride maşa ve jantları değiştirsem yeterlidir.. X5 ve frenleri eskiyene, bozulana kadar kullanacağım. Zaten sürekli parça değiştirmemek için bunu aldım. Yarışlara eğlencesine girerim, iddialı değilim o kadar da. F/P olarak güzel bisiklet gerçekten.

(link) güzel indirim var.Teker göbekleri ve full set.

bende sedona 751 düşünüyorum . buna bagaj ve çamurluk takılabiliyor mu ? uygun mu ?

Sedona 751 Güzel kadrosu var ama maşa hariç..Maşa Suntour olsaymış daha iyiymiş...Ama Sram X5 Çok uzun ömürlü değildir ama çok kolay geçişler sağlar...

@AnılÇoban

Acerayla çöl ü geçenleri , deorenin 10.000 garantisine nispet 17.000 leri gören yabancı turistleri gördükten sonra sram x5 yorumunuza katılamıcam :eek:ut:
Tamamen kullanımla alakalı ...:mlk: Suntour da Omega da 150-200 lira arası maşalar ribound ayarlı rock shox la tabiki eşleşmez, alırsın omegayı gayette seni idare eder esneyince takarsın havalı maşanı oh mis :mlk:

Geri