Scudo Sports

Sedona 750 Modeli hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Murat Ekmekçi

Daimi Üye
Tepki
174
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar merhabalar;
Uzun zamandır araştırmalarım sonucu sedona 750 modeli almayı düşünüyorum.
Fakat bu modelle ilgili çok fazla yorum ve bilgi bulamadım.
Shimano ve Sram arası kararsızım. 1.80 boyundayım 26 inc 27,5 inc arası karar veremedim.
Gerek bu model gerek başka önereceğiniz modelleri, yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
(link)

Scudo
@Murat Ekmekci

Makinayı Yalovada bisikletçimde görmüştüm. Ateş gibi alet.

Parçalar zaten bisikletin seviyesini ortaya koyuyor. Ben 720 kullanıyorum. Sram ve avid yapı var. Son derece memnunum. Sram shimano farkını bir arkadaşıma sorduğumda bana canon nikon cevabını vermişti. Mercedes bmw benzetmelerinide duyup okudum. :) :)

Makinanın performansı konusunda şüphen olmasın. Alternatif bisikletlerde araştırmanı öneririm. Bir sedonacı olarak tavsiye ederim..

tşk. yorumunuz için ghost ve merida modellerinede baktım ama bunun tasarımı renk kombinasyonları çok hoşuma gitti. biraz tasarım görünüşte önemli benim için. sram x5 deoreye eş değer diye yorumları okudum bende.

@Murat Ekmekci

Parçaları nette araştırmanızda fayda var elbet.

Satın alırsanız asla pişman olmayacağınız bir bisiklet alacaksınız. Eğer içinize sindiyde gidin bir bisikletçiye. Bakın. Binin . Dokunun ve karar verin :)

Sramın vites geçişleri serttir tak tak geçer X4 modelini 2,5 yıldır kullanıyorum şuan 16.700 km oldu:D,shımano'da vites geçişleri yumuşaktır.Sram Sportif Bmw,Shımano Konfor rahatlık Mercedes....

Tavsiye edilmeyecek bir bisiklet değil ki herşeyi süper mübarek :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

26" ve 27,5" arasında kararsız kaldıysanız Sedona 840 modeline de bakın derim. Renk kombinasyonu ve tasarımı muhteşem. Paraya kıysam ben de alıcam :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri