arkadaşlar bisiklete önceden çok hevesliydim,arrdan zaman zaman geçtişimdi gene döndüm, sedona 741 nasıl sizce bilgisi olan, hani bu bisikletle MTB yarışlarına falan katılabilir miyiz, yeterli mi yani
yarışlara katılabilirsiniz fakat sizden çok daha üst bisikletlerde olcak aynı şekilde sizden daha alt bisikletlerde olabilir.mümkün olan en fazla bitçenizle bisiklet alın ama yarışlarda sonucu belirleyen bisikletinizden çok sizsinizdir.bendede var 741D ben memnunum bence yarışlar içinde yeterli olduğunu düşünüyorum
Haklısınız. Ben de araştırmıştım zamanında. Bu arada ben çok memnunum ve bisikletimi seviyorum. Yalnız maşasını değiştirdim, xcm ağır kaçıyor; artık epicon kullanıyorum. Selamlar
merhaba selamlar ben sedona 741 i geçen Ağustos ayında aldım sadece epicon maşa taktım... kaçkar bisiklet kış antreman. aralık-ocak-ve mart
yarışlarına girdim 4 tur üzerinden toplam 12 tur attım fuull çamur vitesler tam olarak çalışmasada ne zincir koptu ne lastikler patladı:in: sadece palataları degiştim oda normal?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.