Scudo Sports

sedona 721 e alternatif?

Musti S.

Aktif Üye
Tepki
58
Bisiklet
Salcano
sedona 721 almayı düşünüyorum artısını eksisini paylaşırsanız sevinirim.farklı marka model tavsiyenizide bekliyorum

Scudo
Salcano Astro modellerine veya Carraro'nun crs620 - cr-p 700 , cr-p 710 modellerine bakmanı öneririm..

TEŞEKKÜR EDERİM bakıyorum.

ben ya çok zor sordum yada konuyu yanlış foruma yazdım galiba, pek yardımcı olan yok.

@tall81

Bana kalırsa 721 çok iyi bir seçim fazla kafanı karıştırmadan al derim..

@tall81

kız arkadaşıma almak için baktım o bisiklette kendi sınıfının bence en iyisi
eksiği yok fazlası bile var

ha bide sanırsam bir dış lastiği değiştirmen gerekebilir alınca o biraz dandik

Farklı markalara yönelmene gerek yok Sedona 721 çok doğru bir seçim, Eğer bütçeyi biraz daha zorlayabilirseniz Sedona 731 alın, tam bir Fiyat X performans bisikleti.

731 de olabilirde onu alıncada çok az farkla 741 var hemen hemen aynı fiyat bu sefer çıtayı iyce yükseltecez :)

birde 28" lere kafam takılıyor acaba şehir bisikletimi alsam, şehir içinde kullanıcam ama bozuk yollarda sıkıntı çıkarırmı?

@tall81

Sedona 731 bence 741'den daha iyi bir bisiklet. İkisinin fiyatı aynı bile olsa ben 741'i seçmez 731'i alırdım.

vites farklarından dolayımı iyi diyorsunuz? nedir farkları

hangi bisikletçiye gittiysem beni sramdan soğuttu kafam karıştı benimde..

bende sürekli karar değiştiriyorum.

2012 Sedona 721 i henüz aldım. 1 hafta önce diğer modelleri de inceleme fırsatım oldu 1 ay süresince. Bence bisiklet süper. Tavsiyem şudur ki kıyıda köşede kalmış bir sürü ilan var araştırın ve bulun... :) Bir kaç bisiklet belirleyin biraz araştırma ve emek sonucu muaffak olacaksınız eminim. Ben yola 301 Sport modeline bakmakla başlamıştım.

Geri