mariokaldato En yeniden bir önce kayit olan adam Kayıt 1 Ağustos 2015 Mesaj 10.989 Tepki 33.547 Şehir Bursa İsim Raşit Cumhur Çakın Başlangıç 1980—81 Bisiklet Merida Bisiklet türü Şehir - Tur 26 Ocak 2017 #21 Eger adam sucsuzssa kisaca anlat ve ozur dile . Sucluysada nasil sonuclandi acikla Enteresan bir final. Tarantino filmi gibi Tepkiler: Tayfun Sezer ve Üye Adı
Eger adam sucsuzssa kisaca anlat ve ozur dile . Sucluysada nasil sonuclandi acikla Enteresan bir final. Tarantino filmi gibi
kicker0713 Üye Kayıt 26 Ocak 2017 Mesaj 28 Tepki 44 Yaş 37 Şehir antalya İsim hakan Bisiklet Mosso 26 Ocak 2017 #22 facebooktan aile büyüğüne ulaştım. aile büyüğü o arkadaşa ulaştı. geri gönderecektim param yoktu filan dedi. ama numaramı engelleme olayını açıklamadı. ben ulaşmasam da zaten göndereceğini filan söyledi
facebooktan aile büyüğüne ulaştım. aile büyüğü o arkadaşa ulaştı. geri gönderecektim param yoktu filan dedi. ama numaramı engelleme olayını açıklamadı. ben ulaşmasam da zaten göndereceğini filan söyledi
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 26 Ocak 2017 #23 Bu konunun muzigi @kicker0713 Hocam valla o nasil bir cevaptir. Sasirdim kaldim. Milletin yaptigina bak ya. Kucuk cocukta degil ki resimlerinden anladigim.
Bu konunun muzigi @kicker0713 Hocam valla o nasil bir cevaptir. Sasirdim kaldim. Milletin yaptigina bak ya. Kucuk cocukta degil ki resimlerinden anladigim.
kicker0713 Üye Kayıt 26 Ocak 2017 Mesaj 28 Tepki 44 Yaş 37 Şehir antalya İsim hakan Bisiklet Mosso 2 Şubat 2017 #24 konuyu silebilir miyiz. Arkadaslar bir yanlis anlasilma olmuş, ama sorun halledildi ve bisikletime kavustum, ilgilenen herkese sonsuz tesekkurler Dosyalar IMG_1562.JPG 210,2 KB · Okunma: 4
konuyu silebilir miyiz. Arkadaslar bir yanlis anlasilma olmuş, ama sorun halledildi ve bisikletime kavustum, ilgilenen herkese sonsuz tesekkurler