Scudo Sports

Sedona 711V Güzel Bir Before After Çalışması :)

@Hasan Kılınç

Anladım hocam demek istediğinizi. Ben en iyisi selenin boyunu tam ayarladıktan sonra kadronun iç kısmında kalan uzunluğu ölçüp ona göre karar vereyim diye düşünüyorum yanlış mıdır ? Bu arada 15cm gibi bir kısmı içeride.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Scudo
@T. Yıldırım

15 cm yeterli bir uzunluk. Maksimum yazısını da boyadınız mı :D

http://audiofrequency.com.au/uploads/imageupload/090/2GN3GZUO0Q0J.jpg

http://farm8.staticflickr.com/7447/10176104634_b2c0bc58df_z.jpg

sonuncu fotoğraf aslında sizin yapmak istediğiniz bisiklet. Eğer başarabilirseniz çok güzel bir bisiklet çıkar ortaya

Jantlar 26 inç 1.5 lastikler :in:
Vites seti :in:
Sti kol + frenler :in:
Sıkıntınız maşa ve toplaması olur.

@Hasan Kılınç

Maksimum yazısını oyma şeklinde yazmışlardı. Sele borusunu ben oto boyacısına boyattım. Volkswagen polo şeker beyazı rengine toz boya attı. O yüzden okunuyor hala yazı :)

Vites fren mevzusu karışık maalesef.
Maşa olarakta yol kadrosu ve maşası olursa bursadayken uludağ zevkinden mahrum kalırım. Şuanda da mudanyada asfaltta boşu boşuna ağırlık çekiyorum. Ne yapıcağımı bilemedim.

@T. Yıldırım

Eğer 26 inç takarsanız V-fren sorunsuz kullanırsınız. Maşa olarak Mosso'nun 700 gramlık maşaları var sizin işinizi görür.

http://farm8.staticflickr.com/7447/10176104634_b2c0bc58df_z.jpg

Bence çalışmanızda sadece bunu baz alın. Sizin istediğiniz bu :)

@Hasan Kılınç

Mosso Maşa olayı gerçekten kafama yattı 150 liradan daha ucuza halledilebilecek bir konu. Ayrıca eski maşamda çok kaliteli ve tertemiz. Satması kolay olur diye düşünüyorum.

@SerkanH

Adama acıdım gerçekten yorum bile almamış konu :(

@ebubekir sözbir

Hocam klasik bisikletler çok hoşuma gitmiyor kadroları çok ince geliyor. Görsel olarak hoş durmuyorlar.

@T. Yıldırım

O ince kadrolu dediğiniz ve beğenmediğinizi söylediğiniz kadrolar şimdinin bir çok markasından en az 10ar tane daha eskitecek kalitede üretiliyor.

Ben daha klasik bir bisiklet arıyorum. Bulduğum zaman yapacağım restorasyonunu.. :)

@SerkanH

Hocam kalite konusunda diyecek bir kelime lafım yok. Ama göze hoş gelmiyor bence. İnşallah dilediğiniz gibi bir bisiklet bulursunuz.

• Beğen
Arkadaşlar Shimano EF-51 Vites Fren kolunun sadece gidon kelepçesini değiştirme şansımız olabilir mi shimano servisinde ?

dostum bilmiyorum ama bana boşa para harcıyorsun gibime geliyor sonradan pişman olacakmışsın gibi seziyorum anlık heves olmasın mı ? tabi ki senin kararın :)

@Eren Can Güldalı

Hocam bu işe girişirken bu ihtimali düşünerek girdim ve öyle devam ettim. Aldığım parçalardan çoğu pişman olmayacağım parçalar. Lastikler kesin kararım sele borusu kesin kararım gidon boğazı kısa geliyordu bu kesin kararım ama gidondan emin değildim. Deneyeceğiz ve göreceğiz. Çok parça değişmediği için sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

@SerkanH

Serkan bosuna yazmisin, ben söylemistim kolu komple degistirmesi gerektigini ama bana inanmadi herhal de, galiba sana da inanmaz. Beni kendisigle dalaga gectigimi saniyor ama ben arkadasa aslinda cok sey söylemeye calistim. Anlamiyor ben neyapayim. Aslinda cogu konuda yardimci da olabilirdim.

@Murat Cömez

Belki dikkat etmemiştir ya da gözünden kaçmıştır diye yazdım Murat abi.. :D

@Murat Cömez

Estağfirullah hocam. Özelden yazdım soruyu tekrarlamamın sebebini yanlış anlaşılmasını istemem.

• Beğen
Geri