Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

Bence hidrolik frene geçmektense çünkü tellerin, jantın ve göbeğin bu işe uygun olup olmadığını önceden bilmen lazım. rotor çaplarının bile etkili olduğunu söyleyen yazılar okumuştum. bence kendinden hidrolik frenli 761 gibi bir modeli seçmelisin. Aşağı yukarı aynı fiyata gelecekler ve dediğim şeyşeri düşünmek zorunda olmayacaksın ve 9 lu sistem kullanacaksın.

Scudo
@cashierHayır, iyi montaj yapılmış hidrolik bir kaza olmadıkça yağ kaçırmaz/akıtmaz.

Antalya da yaşıyorum bende. Erdoğanlar dan almışdım. İnternetten alınca ön ve arka göberk farklı markalardan geldi. O zamanlar anlamadığım için itiraz edememişdim. Geldiğinde kontrol et internetteki parça listesiyle eline geçenin parçalarını.

bence 2009 modelleri beklemelisin:D şuan bulacağını zannetmiyorum

Merhaba arkadaşlar
Benim Sedona 711v hakkında bi sorum var acaba bu 711v lerin gidonlarının sol ön tarafında "borla" yazısı standartmı? 711v sahibi bir abinin attığı resimde borla yazısı vardı dikkatimi çlekti acaba bu standartmı bütün 711v lerde varmı?
Umarım 711v kullanıcıgalrı bu sorum için yardımda bulunurlar.Şimdiden ilginize teşşekkür ederim:)

Ordaki borla yazısı gıdon markasının borlası sedona borla ıle ılgısı yok bende bugun aldım 711;)

Gidon markası borla:)valla benim aklıma gelmemişti.hayırlısı olsun kazasız pedallamalar:)internetten mi aldınız peki?

sedona borla'yla 751 arasındaki tüm modellerde amoeba borla marka gidon kullanılır. sedona borla'yla bi ilgisi yoktur :D

Saol teşekkür ederim.İnternetten almadım izmir'de seda bisikletten aldım.:D

Arkadaşlar bisiklete binerken fark ettim, bisikletin ön lastiği hafif yalpa yapıyordu ve şüphelendim dikkatli baktım , lastik yada jant ,fren pabucuna değiyor ama sürekli bir değme değil dönerken ara ara yani bir yerde değiyor, acaba ön lastik takılırken bir hata mı yapıldı yoksa jantta mı bir bozukluk var yada hiç sanmıyorum ama bu normal birşey mi?

Jantın akord ayarı bozulmuştur ve çokta normaldir pabuçları ayarlayarak sürtmesini geçirebilirsiniz çok fazla sürtüyorsa 5-10 liraya bisikletçiler düzeltirler:)

Yeni bisikletlerde parçaların birbirine alışma süreci gayet normaldir,kilonuzda biraz fazla ise çok çok normaldir :) 1-2 akord ayarından sonra bozulmaz kolay kolay biryerlerden atlatılmadıkça.

@Samet Şenel

Şimdi dikkatlice baktım arka lastikte yalpalıyor ama onunkisi göbekten değil lastikten, ön tarafta jant fren pabuçlarına değiyor belli bir yerde ama arkada değmese de onda da lastikte dalgalanma var sadece, hiç kimse sedonada sorun yaşamamış :( zaten gökten kar yağsa bana dolu denk gelir :(

Keşke bütün sorunlar sizinki gibi olabilse:)Zaten ilk bakımınız ücretsizdir sanırım 1-2 hafta daha kullanıp yetkili servise götürürseniz komple kontrol ederler ayarlarını yaparlar kafaya takmayın,kazasız belasız pedallamalar.

sedona 711 var bende. rengi beyaz. temizlerken nelere dikkat etmem ve hangi maddeleri kullanmam gerektiği konusunda bir kaç bilgi verebilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler...

ben nemli bir bezle(hata ıslak) ince ince siliyorum gerç bnki siyah sadece çamur toz toprak lekesş gözüğküyor onlarda hemen siliniyor.

bana kalırsa inantçı lekeler için yapılacak en ciddi ve hassas müdahale al cifi lekeli yeri cif ile sil teflon tavadan lavaboya her türlü hassas yüzey için önerildiğine göre bisikletin boyasınada zarar vermez diye düşünyorum
ama eminim bisiklet mağazalarında bu işler için özel üretilmiş ve muhtemelen pahalı ürünler vardır

Geri