Scudo Sports

Sedona 701 Mi Salcano Astro 210 V Mi?

yücel güngör

Aktif Üye
Tepki
62
SİZCE SEDONA 701 Mİ SALCANO ASTRO 210 V Mİ? YORUMLARINIZI BEKLİYORUM İNCELEMEK İSTEYEN OLURSA LİNKLER:

(link)

(link)

http://www.bikeandoutdoor.com/?sedona-701-beyaz&Kat_ID=1&Sub_KATID=32&Tur_ID=781&part=urun_detay&Urun_ID=8660

bu sitede sedona daha ucuz sizce hangisi daha uygun

araştırdımda yeni bir iki model daha buldum şu

(link) Kron xc250

Scudo
koskoca forumda yokmu bi cvp dierlerine 5 dk de cvp gelio bana 1 gündür bekliyom hala gelmedi öle olsun :(

koskoca forumda yokmu cvp dierlerine 5 dk de cvp var ama ben 1 gündüe bekliym hala cvp yok öle olsun küstüm :(

araştırıp başka modeller buluyorsanız, tavsiyeye de açıksınız demektir. şahsi tavsiyem o fiyatlarda 240 srv. (link) vites olarak daha iyi donanıma sahip bir bisiklet öncelikle

• Beğen
Tepkiler: yücel güngör
ben sedona 741 kullanıyorum,ama iki bisiklet arasında seçim yapacak olsam salcanoyu alırdım...her iki bisikletide kısa süre denedim...kron hakkında yorum yapamam..aslında birbirlerine yakın modeller,sana görüntü olarak hangisi uygunsa o modeli seç...ikilemde kalma sonra benim gibi 2 haftalık bisikletini yok fiyatına satmak zorunda kalırsın:)

• Beğen
Tepkiler: yücel güngör
saolun biraz daha araştırıyorum ama görüntü olarak sedona daha güzel duruyor zaten kronu eledim fiyat olarak biraz pahalı sedona taksitli fiyatı 490 12 ay ayda 44 lira günde 2 lira kenara atsam 16 lira fazlam kalıyor onlada aksesuarlarını tamamlarım plana göre çok güzel ama inş aksi giden ters bişi olmaz ben şimdi salcano ve sedonanın bir üst modellerinin ikinci ellerini arıyorum yine 400 500 liralık bişiler inş hgüzel bir karar veririz bu pazar abim mesaiye kalmazza dükkana bakcak bende dier abimle almaya gitcem(mesaiye kalan abim biraz aksi ve cimridirde dier abimle kanka gibiyiz) bide sedonanın gebze bayisi yok heralde izmitte hiç yok o yönden kötü olacak internettende almak istemiyorum gidip görmek istiyorum HAYIRLISI diyip hafta sonunu beklicem hepinize saolun :D cvp yazdığınız için

Bisiklet modelleri konusunda pek bilgim yok ama şimdi sana hafta sonu gelmez ya :D

Geri