Scudo Sports

Sedona 601'im geldi.İşte fotograflar :)

Şuana kadar hiçbir problem yaşamadım dostum( lastik patlaması gibi normal bi sıkıntı dışında) gayet de memnunum.almanı tavsiye ederim :)

Scudo
Gerçekten çok güzel fakat mtb bisikletler ayrı bir güzel oluyor..

hayırlı olsun
ben de geçerim 1-2 yıla yol bisikletine şimdi şehir bisikleti yetiyor ama 1-2 yıl sonra yetmeyecek gibi

Sene sonuna almayı düşündüğüm bir model. Sarı-Siyah rengi çok hoşuma gitti. Ben de MTB'den inip yol'a geçmeyi düşünüyorum :)

merhaba önce hayırlı olsun diyorum biraz geç olsada kazasız beleasız sürüşler..... sedona 601 ile kron active arasında kaldım gecenlerde formdada yazdın fakat iki kişinin kavgası yüzünden birden yorumlar kesildi ama sedona 601 alacak gibi gözüküyorum...

ben de sedona sarı siyah modelini aldım viteslerde problem yaşadım daha servise götüremedim biraz uzak kalıyor işim gereği gidemedim bi türlü süremedim şöyle rahat rahat

Hayırlı olsun. Fotoraflar silinmiş sanırım.

@ERCAN CEBECİ

Ercan Bey konu 14 temmuz 2012 tarihli olduğu için fotoğrafların silinmesi gayet normal. Konu baya uzun bir aradan sonra hortlatılmış. Bu bisiklet baya bi maceralar bile yaşadı. Bir kaç el değiştirip sonra eski sahibine bile ulaştı yani :)

• Beğen
Tepkiler: Selçuk KARABULUT
Bu kadar maceraya hortlaması normal ozaman :) Tarihine dikkat etmemiştim. Konu sahibi yeni bisiklet almışsa onun resimlerini eklesinde boşa gitmesin hortlayan konu :)

@ERCAN CEBECİ

Konu sahibi arkadaşı tanıyorum yeni bir bisiklet almadı şuan bu bisikleti kullanıyor :) Bisiklet 2 kez el değiştirdikten sonra bu bisikleti tekrar aldı ama güzel bir upgrade çalışması oldu. Vites fren sisteminde ve jant setinde bu bisiklete ait hiçbir şey kalmadı. Komple yeniden toplandı. Toplandığı zaman yeni konusu da açılmıştı zaten.
Buyurun bu konudaki son fotoğraflar bisikletin son halidir. => https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=121775

• Beğen
Tepkiler: Nail Acun
Geri