Scudo Sports

Sedona 601 Anadolu yakası satış yerleri?

Bengg

Aktif Üye
Tepki
10
İsim
Göktuğ Güntav
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar, benim konularıma rastladıysanız baya bi bu model hakkında konuşmuşumdur. Karar verdim siyah-sarı rengini(2013 model olanı) alıcam. Maltepede oturuyorum. Bana yakın olan ve bu bisikletin olma ihtimali yüksek olan bir yer biliyor musunuz?

Scudo
bende soğanlıkta oturuyorum ama daha bizim oralarda hiç bisiklet satan yer göremedim işin aslı

• Beğen
Tepkiler: Bengg
sonunda karar verdin mi:alkis: şaka bi yana kadıköyde bir dünya bisikletçi var delta bikeandoutdoor vsvs netten bak yinede

• Beğen
Göktuğ Bey, bisiklet seçimi konusunda heyecanlısınız, biliyorum ama bu açtığınız üçüncü başlık. Bütün sorularınızı tek bir başlık altında sorabilirdiniz. Forumu kirletmeye gerek yok.
Her neyse, Küçükyalı Tandem Bisiklet'ten ve Bostancı Kaçkar'dan alabilirsiniz. Tabii varsa. Önce aramakta fayda var.

sedonanın sitesindeki satış noktalarını tek tek arayıp sorun

• Beğen
@ozndrn

Öncelikle verdiğim rahatsızlık nedeniyle özür dilerim. Benim uye olup kullandığım ilk forum bura, yani amatorlugume verin. ..

Konuyla ilgili açtığım son konu bu zaten. Bundan sonrasında da foto bölümüne fotoğraf koyarım :)

Verdiğiniz yerler için teşekkür ederim. Söylediğiniz yerler için de teşekkür ediyorum. .

@dogan_69

Of herkes bana gıcık olmuş kötü hissettim kendimi :( cidden ben forumun sevilen küçük amatör genci olmak istiyordum :(

Teşekkürler bilgi icin..

Çok zor buldum ama başardım! pedal bisiklette buldum. Yaklaşık 15 yeri felan aradık :)

Fiyat ile ilgili pazarlık yapmadık daha yani yapar mı bilmiyorum.. 660dolar yani klasik fiyatına olucak gibi..

Peşin alımda en az %10 indirim yapmalı unutma, tabii bisiklet az bulunan bir model olduğu için tok satıcıyı da oynayabilir ama %10 peşinde kesin ;)

• Beğen
@Enes Çatal

Peşin alabileceğimi zannetmiyorum zaten :(

O zaman liste fiyatını kitlerler.

Geri