kaderkiziltay
Üye
- Tepki
- 2
selamlar,
malum konumuz bısıklet almayı düşünen bir adamın ,
ee ne alacagız? cok para da yok? ama uçsun da, kaçsın da hatta yapabılıyorsa ateş bile etsin diyebilecek ve utanmadan isteyecek bir müşteri portfoyu var karşınızda ,
en sevmedıgınız konudur artık bu mevzu,
cvp vermek ten bayılmışınızdır şüphesiz,
belkıde kaç kez cvp verdınız muhatap oldunuz aynı soruya
ben yınede durumumu ve isteklerimi anlattıktan sonra lutfen bana yardımcı olun diyerek
giriş yapayım
durum şu,
spor yapmayı hayat felsefesı halıne getırmiş biriyim, haftada en az 30 km koşu mesafelerine ulaşan
kondusyonlarım var, maratonlkara katılıyorum, belki ilerde triatlona bile katılırım
fakat aynı parkurlardan koşmaktanda sıkıldım, ve parkurlarada da koşmayıda deneyımlemek istiyorum
tabı bu parkurlarada otomobille değil de bısıkletle ulaşmak en buyuk hayalım,
evden atlayıp 20-50 km sonra bır göl kenarında 15 km koşup tekrar geri donmek gibi düşünebiliriniz
kullanma amacım bu olacak temelde ,
bu noktada yukarıda kabaca baktıgım ve genel forum kullanıcılarından da takıp ettiğim bisikletler içinde ,
bütcem lan;
yani 500- belki 800 tl bandını aşmayacak,
optimum bısıklet onerıleriniz için sizden yorum ve yardım rıca ediyorum,
yukarıda bısıklet modellerı dışında da olabılır,
kafam karışık dahada karıştırabılrısınız
şimdiden herkese cok teşekkurler ..
malum konumuz bısıklet almayı düşünen bir adamın ,
ee ne alacagız? cok para da yok? ama uçsun da, kaçsın da hatta yapabılıyorsa ateş bile etsin diyebilecek ve utanmadan isteyecek bir müşteri portfoyu var karşınızda ,
en sevmedıgınız konudur artık bu mevzu,
cvp vermek ten bayılmışınızdır şüphesiz,
belkıde kaç kez cvp verdınız muhatap oldunuz aynı soruya
ben yınede durumumu ve isteklerimi anlattıktan sonra lutfen bana yardımcı olun diyerek
giriş yapayım
durum şu,
spor yapmayı hayat felsefesı halıne getırmiş biriyim, haftada en az 30 km koşu mesafelerine ulaşan
kondusyonlarım var, maratonlkara katılıyorum, belki ilerde triatlona bile katılırım
fakat aynı parkurlardan koşmaktanda sıkıldım, ve parkurlarada da koşmayıda deneyımlemek istiyorum
tabı bu parkurlarada otomobille değil de bısıkletle ulaşmak en buyuk hayalım,
evden atlayıp 20-50 km sonra bır göl kenarında 15 km koşup tekrar geri donmek gibi düşünebiliriniz
kullanma amacım bu olacak temelde ,
bu noktada yukarıda kabaca baktıgım ve genel forum kullanıcılarından da takıp ettiğim bisikletler içinde ,
bütcem lan;
yani 500- belki 800 tl bandını aşmayacak,
optimum bısıklet onerıleriniz için sizden yorum ve yardım rıca ediyorum,
yukarıda bısıklet modellerı dışında da olabılır,
kafam karışık dahada karıştırabılrısınız
şimdiden herkese cok teşekkurler ..