tuna demir
Üye
- Tepki
- 1
Slm dostlar. Boluda yaşadığım için Sedona 711 v mtb bisikletime kış sezonu ve yağışlı havalarda orjinal lastikleri ile binmektyim. Yaz mevsiminin yaklaşması nedeni ile CST TRAVELLER CITY CLASSIC 26*150 lastikler aldım. Amacım bu lastikleri yağış durumuna göre 1 takım jant ile kendim söküp takarak kullanmak. Bunun için 1 takım jant çemberi, 8li arka ruble, jant göbekleri ve jant tellerine ihtiyacım var. Eksik yazdığım birşey varsa düzeltirseniz sevinirim.
Nette araştırdığım kadarı ile jant çemberini bulduğumu düşünüyorum fiyat olarak uygun ve orta karar bir ürün gibi geldi, bütçem kısıtlı. ürünün linkini veriyorum.
(link)
Bunun dığşında 8li ruble, jant teli, göbek gibi parçalar için tavsiyeleriniz nelerdir. Dediğim gibi bütçem kısıtlı bu yüzden çokta kötü olmayan ama beni yılda 5 ay kadar idare edebilecek orta karar parçalar arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir...
Nette araştırdığım kadarı ile jant çemberini bulduğumu düşünüyorum fiyat olarak uygun ve orta karar bir ürün gibi geldi, bütçem kısıtlı. ürünün linkini veriyorum.
(link)
Bunun dığşında 8li ruble, jant teli, göbek gibi parçalar için tavsiyeleriniz nelerdir. Dediğim gibi bütçem kısıtlı bu yüzden çokta kötü olmayan ama beni yılda 5 ay kadar idare edebilecek orta karar parçalar arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir...