seçim için yardım :) izmir yolları için

okimya

Üye
Tepki
13
Bisiklet
Mosso
izmir de sahilde kullanmak ve arada araziye çıkmak için 700-1100 lira aralığında bisiklet aramaktayım. bisikleti alıp değiştirmek istemiyorum üstüne sistemini geliştirmek istiyorum. yorum alıyorum ama burada yazıp genel bir tavsiye almak istedim kullananlardan, bisikletler hakkında fikri olanlar için. kafam da ki bisikletlerin linkini paylaşıyorum hangisini önerirsiniz ;

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

çok mu oldu ya :) cevaplarınızı bekliyorum
saygılarımla

Scudo

altayfun

Aktif Üye
Tepki
368
Başlangıç
1990—91
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Yol bisikleti
alternatif olması açısından (link)

Sarper Tuncer

Forum Demirbaşı
Tepki
391
İsim
Sarper
Bisiklet
Mosso
(link) kardeşim, bunu ben satıyorum ve düşünürsen forum üyesi olduğun için iyi bi indirim de yaparım. yanında baya bişey veriyorum. bir kere araziye girdim dağ bisikletlerinden daha hızlı çıktım(yokuş kondisyonu da etkili). düşünürsen ara konuşalım ustadım ben diz problemimden ötürü satıyorum başka bir sıkıntım yok bisikletten çok memnunum. eğer benden almazsan dahi carraro sportive serisini öneririm.

BF Okuru

Üye
Tepki
64
Mosso LEGARDA 1427 fiyat/performans olarak iyi görünüyor. Diğerlerinden de hafif olması büyük avantaj. Daha çok düz yol, nadiren bozuk yollar olacaksa 1427 süper bir seçenek ;)

okimya

Üye
Tepki
13
Bisiklet
Mosso
Mosso legarda 1427 bisikletçi de yokmuş bana uygun da Raceline alıcam galiba aralarında sadece 1 kg fark var ya da 2. El smv 771

S. Onur

Üye
Tepki
31
İsim
Onur SÜSLÜ
Bisiklet
Selam ;

MOSSO RACELINE 650B HD 27.5 JANT BISIKLET Yaklaşık 4 Ay önce İzmir Sundu bisikletten aldım henüz hiç bir eksiğini görmedim.

Çarşamba akşamları Bornova dan çıkıp Alsancak-Konak-Göztepe-İnciraltı yapıp geri dönüyoruz ÇAB gurubu ile birlikte.
1 kere'de çiçekli köye kendim gittim hiç bir sıkıntı çıkarmadı. ''Gittiğim yerleri bilerek söyledim ki yol durumunu tahmin edin'' sizde İzmir'de ikametgah ediyormuşsunuz zaten. Hatta gruba katılabilme imkanınız varsa kullanma imkanı bile doğar ;)

• Beğen
Tepkiler: okimya

okimya

Üye
Tepki
13
Bisiklet
Mosso
@S. Onur
Merhaba sonunda aldım ben de bisikleti :) mosso raceline bugun de ilk turu yaptım gercekten cok hoşuma gitti :) biri ile tanıştık sizin grupdan insalah en yakın zaman da gelicem :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

S. Onur

Üye
Tepki
31
İsim
Onur SÜSLÜ
Bisiklet
@okimya

Hayırlısı olsun harika gözüküyor rengi de hoş Keyifli sürüşler dilerim , Bir çarşamba akşamı görüşmek üzere öyleyse :)

• Beğen
Tepkiler: okimya