Scudo Sports

scott tampico

iskender

Forum Bağımlısı
Tepki
250
İsim
iskender özbey
Bisiklet
Cannondale
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
kadro ölçüsü :17 inch scott liteflite biaxial 7005 aluminium. amortisör:sr suntour magnezyum 80 mm. yaylı elastomerli. vites fren kolları:deore dual. frenler,ön ve arka aktarıcı+ruble:deore. aynakol:race face prodıgy. ön ve arka göbek LX. teller ve tel başları:dt swiss. jantlar:alexrims dm 18. lastikler cst. sele borusu :kalloy. sele:no name. dümen boğazı:scud cnc. dümen:scud carbon. fiyat:550 tl.irtibat için tel: 0 532 745 68 20

Scudo
ilan günceldir...

ilan günceldir...

ilan günceldir...

arkadaşlar gerçekten fiyat gayet uygun tavsiye ederim forumdaki fiyatlara bakılırsa bu parçalarla bu bisiklet gayet uygun alan arkadaşa hayırlı olsun

ilan günceldir...

ilan günceldir...

bisiklet kaç modeldi onuda öğreneyim bide son fiyat nedir?

pazartesi bankadan gönderebileceğim için rezerve istiyorum mümkünse

@kadtan

fiyatı düz yapabilirim.(500 tl).daha aşağıda veremem.ok.pazartesiye kadar rezerve ederim.bisiklet 2002 model...hesap numaram:işbankası antalya merkez şubesi 6200_3775806 telefon numaram 0532 745 68 20.çağrı bırakırsanız sizi ararım.telefonla daha ayrıntılı görüşürüz...

Hayırlı olsun.

Bisikleti ben kullanıyordum (tabi kullanacak vakit buldukça ayda yılda bir gibi bişey :) ) çooook memnundum.

Pişman olmayacaksın bunu aldığın için.
İyi pedallamalar...

eğer bisiklet satılmazsa ve de parça parça satılık olursa fren vites kollarını alabilirim

İskender abinin sattığı ürünlerde kesinlikle herhangi bir problem bulamazsınız!
Aşırı titizdir kullanmayacağı (kullanılmayacak halde ise) ürünü satmaz çöpe atar...

İyi satışlar

ilan günceldir....

ilan günceldir...

Geri