Scudo Sports

Scott sportster 50 vs sedona 410

Scott vs Sedona

• 2015 SCOTT SPORTSTER 50 MEN

• Sedona 410

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.

Melih Tü.

Üye
Tepki
0
2015 SCOTT SPORTSTER 50 mu yoksa Sedona 410 mu almaliyim 196-197 boyum 122 kilom var sizce hangisi daha avantajli olur

güncel

Scudo
Yol mu şehir mi?
Edit:Sporster'i Speedster diye okumuşum.Şahsen şimdi baktım.Scott önde.Marka prestiji de var.

yol bisikleti olmadıkları için çok detaya inemiyorum ama ikisi de 3x8 vites, aynı

fiyat farkları pek yok, scott marka olarak daha öne geçiyor bence,

diğer ekstralar, scott disk frene sahip, bisikletle araziye girdiğinde veya yağmur altında daha iyi frenlemene imkan sağlayacak,
ayrıca scotta önde hareketli maşa da görüyorum, yani arazi yönü biraz daha kuvvetleniyor, sadece arazi olarak düşünmek olmaz tabi. bozuk bir yolda bile konfor sağlar bu sana.

sedonanın kadrosu biraz daha dümdüz yollar için gibi duruyor. V fren var, maşası sabit. yol veya tur bisikletine daha yakın, scott mtbye biraz yakın.

tercih senin, nası bir kullanım planlıyosun?

@Melih Tü. Merhaba, almayı düşündüğünüz bisikletlerden biri sabit maşa diğeri amortisörlü maşa, biri V fren diğeri HD fren. Bu anlamda öncelikle bu donanımların varlığına karar vermelisiniz. Ben de sizin gibi çok sayıda bisikleti karşılaştırdım ve sonuçta 410 aldım. Eğer sürüş tarzınız dağ, bayır olmayacaksa sadece bozuk yollara da girerim diye amortisör tercihinin doğru olmayacağını gördüm. Bozuk yolda hemen kolunuz bacağınız ağrıdan falan kopmuyor :) Özetle ben şu sonuca vardım; Ne kadar basit donanım o kadar dertsiz başım. Sonuçta tavsiyem 410, ben memnunum, foruma bakarsınız alıp da memnun olmayanı da görmedim henüz. Sağlıklı ve kazasız sürüşler.

Geri